Kypärävalaisin Pixa 3R ATEX Led

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Ladattava, monikeilainen ATEX LED vakiotehovalaisin ammattilaisille, jotka käyttävät valaisinta paljon.

Kolme erilaista valokeilaa: käsillä tekemiseen, kävelemiseen ja kauas katsomiseen. Ohjelmoitavissa priorisoimaan suurta tehoa tai pitkää paloaikaa. Ahkerassa käytössä

säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina. Tarpeesta riippuen Pixa valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona. Valo pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko työskentelyn ajan.

Pixa on erittäin lujarakenteinen: Kestääputoamisen 2 metristä, kestää myös iskuja ja ruhjoutumista (80kg). 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tekniset tiedot:

Toimii li-poly akulla. Vakioteho 3h-12h ajan 75m-15m kantamalla riippuen asetuksista, vakiotehon jälkeen on vielä käyttökelpoista valoa jäljellä vähintään 2h:ksi. Varoittaa akun tyhjenemisestä etukäteen. Vesitiivis -1m (IP67), iskunkestävä 2m. Täyttää ATEX standardin vaatimukset: CE0080, Ex II 3 GD, Ex nAnL IIB T4. Kestää useimpia kemikaaleja. Paino 145g.

Pakkauksessa valaisin,otsapanta, kypäräkiinnityslevy, akku 930 mAh ja 3h pikalatausteline USB johdolla sekä EU 220V & US 110V verkkolaitteella.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi.

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.