Elacin RC

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Elacin RC Next Generation -kuulonsuojaimet ovat uusi versio huippusuositusta Elacin RC -kuulonsuojaimesta. Elacin RC NG mallissa on kahdeksan eri vaimennusvaihtoehtoa ja vaimennusalue on 15-29dB. Yksilölliset Elacin RC Next Generation kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käyttäjän korvakäytävän mukaan ja ovat miellyttävä käyttää koko työskentelyajan.

Elacin RC Next Generation on varustettu suodattimilla, joissa on lähes tasainen vaimennus.
Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden. Puheen erottamisen kannalta tärkein taajuusalue on 1–4 kHz. Puheen kokonaisenergia painottuu kuitenkin pienitaajuiseen päähän. Elacin RC kuulonsuojaimien suodattimet vaimentavat puhealuetta tasaisesti, jolloin puheenerottelukyky ei vaikeudu ja äänimaailma pysyy luonnollisena. Eli käytännössä suojain vaimentaa taustamelua mahdollistaen keskustelun lähes ääntä korottamatta. Puheen kuuluvuuden ansiosta akustinen käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja eliminoi tarpeen poistaa suojaimet korvista keskusteluiden ajaksi.

Sopii käytettäväksi monissa kohteissa joissa kuppisuojaimen tai kertakäyttötulpan käyttö on mahdotonta. Esim. paikoissa joissa on taustahälyä, mutta perinteinen kuulonsuojain vaimentaa liikaa. Kuten koulut, päiväkodit, erityiskoulut, varastot, toimistot, tuotantotilat, tehdassalit, painotalot, rakennustyömaat, ravintolat, keittiöt yms.

Elacin RC on tilattavissa eri käyttötarpeisiin suunniteltuina versioina:
Elacin RC: asetinkahva josta suojain on helppoasettaa paikoilleen ja poistaa.
Elacin RC minigrip: ilman asetinkahvaa, pieni O-rengas kaulanauhaa varten. Mahdollistaa käytön tiiviin kypärän tai kupujen/kuulokkeiden alla.

Lisävarusteena suojain voidaan varustaa erikoisvärillä ja metallikuulalla.
Tuotepakkaus sisältää suojaimet, kaulanauhan, säilytyskukkaron, korvavoiteen, puhdistuskynän ja käyttöohjeet.

Värivaihtoehdot
Perusvärit: turkoosi (aqua), kirkas, vihreän läpinäkyvä
Erikoisvärit: sininen, punainen, musta, keltainen, harmaa, valkoinen

Käyttökohteet
Teollisuus, elintarviketeollisuus, valmistava teollisuus, konepajat, kirjapainot, rakentaminen, kuljetusala, korjaamot, pelastustoimi, terveydenhuolto, opetustoimi, toimistot, yleiskäyttö

SUODATTIMET JA VAIMENNUSARVOT
Elacin RC15 suodatin SNR=15dB
Elacin RC17-suodatin SNR=17dB
Elacin RC19 suodatin SNR=19dB
Elacin RC21 suodatin SNR=21dB
Elacin RC23 suodatin SNR=23dB
Elacin RC25 suodatin SNR=25dB
Elacin RC27 suodatin SNR=27dB
Elacin RC29 suodatin SNR=29dB

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.