Elacin RC Minigrip

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Elacin RC minigrip kuulonsuojain on varustettu suodattimilla, jotka vaimentavat taustamelua tuoden puheen kuuluviin.

Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden. Puheen erottamisen kannalta tärkein taajuusalue on 1–4 kHz. Puheen kokonaisenergia painottuu kuitenkin pienitaajuiseen päähän. Elacin RC kuulonsuojaimien suodattimet vaimentavat puhealuetta tasaisesti, jolloin puheenerottelukyky ei vaikeudu. Eli käytännössä suojain vaimentaa taustamelua jättäen puheen kuuluviin.

Elacin RC minigrip kuulonsuojain vaimentaa tehokkaasti taustamelua jättäen puheen kuuluviin.
Puheen kuuluvuuden ansiosta akustinen käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja eliminoi tarpeen poistaa suojaimet korvista keskusteluiden ajaksi.
Laaja suodatinvalikoima takaa käytettävyyden suurimpaan osaan kohteista.

Elacin RC minigrip -kuulonsuojain on valmistettu pehmeästä FlexFit materiaalista.

Lisävarusteena suojain voidaan varustaa erikoisvärillä.

Tuotepakkaus sisältää suojaimet, kaulanauhan (ei no grip versio), säilytyskukkaron, korvavoiteen, puhdistuskynän ja käyttöohjeet.

Perusvärit: kirkas, turkoosi (aqua), vihreän läpinäkyvä
Erikoisvärit: sininen, punainen

Käyttökohteet
Teollisuus, Rakentajat, Viranomaiset, Työnjohtajat, Varastotyöntekijät, Hammaslääkärit ja -hoitajat, Lastentarhanhoitajat, Opettajat, Avokonttorit, Kuntosalit, Äänekkäisiin tapahtumiin, Kohteisiin joissa tarvitaan meluvaimennusta mutta samalla puheen kuuleminen on tärkeää, Kohteisiin joissa varoitusäänien kuuleminen on tärkeää, Ravintoloihin sekä konsertteihin, RC19 suodattimella moottoripyöräilijöille joilla kommunikaatiokuulokkeet kypärässä.

SUODATTIMET JA VAIMENNUSARVOT
Elacin RC19 | SNR=19 dB
Elacin RC18 | SNR=18 dB
Elacin RC17 | SNR=17 dB
Elacin RC15 | SNR=15 dB
Elacin RC13 | SNR=13 dB

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.