Elacin RC BoomMic

Elacin RC BoomMic on yksilöllisiin Elacin RC -kuulonsuojaimiin yhdistettävä kuuloke-mikrofoni -yhdistelmä.

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Elacin RC BoomMic on yksilöllisiin Elacin RC -kuulonsuojaimiin yhdistettävä kuuloke-mikrofoni -yhdistelmä. Mikrofoni vaimentaa taustamelua, jolloin linjan toisessa päässä oleva kuulee puheen selkeästi. Samalla suojaat kuitenkin koko ajan kuuloasi, koska et joudu ottamaan kuulonsuojaimia pois puhelun ajaksi.

Kuulonsuojaimet kuulokkeella
Käytät kuulonsuojaimia meluisassa tehtaassa, mutta kun puhelin soi, otat kuulonsuojaimen pois korvastasi kuullaksesi paremmin. Saatat ajatella, että lyhyt puhelu ilman kuulonsuojaimia ei haittaa. Kuitenkin vain viiden minuutin altistuminen kovalle melulle ilman kuulonsuojaimia lisää merkittävästi kuulovaurion riskiä.
Kuulonsuojaimiin yhdistettävä kuuloke-mikrofoni -yhdistelmä ratkaisee ongelman.

Käytä ja suojaa kuulosi
Elacin RC BoomMic eli kuulonsuojaimet kuulokkeella mahdollistaa kuulonsuojauksen ilman katkoksia. Myös puhelujen aikana. BoomMic-kuuloketta käytetään yhdessä Elacin RC -kuulonsuojainten kanssa. Suodattimet suojaavat kuuloasi, mutta säilyttävät kuitenkin ympäristösi akustiikan. Tuloksena mahdollisuus keskustella meluisassa ympäristössä aivan kuin rauhallisessa kokoushuoneessa.

Näin se toimii
Elacin RC BoomMicin mikrofoni vaimentaa ympärillä olevaa melua, jolloin linjan toisessa päässä oleva kuulee sinut täydellisesti. Voit siis keskustella miellyttävästi ilman että otat pois kuulonsuojaimiasi. Kun haluat soittaa puhelun, napsauta BoomMic Elacin RC kuulonsuojaimiisi ja liitä BoomMic (pöytä-)puhelimeesi tai radiopuhelimeen mukana toimitetulla johdolla.

Korkea käyttömukavuus
Työntekijät, jotka kokevat kuulonsuojaimet epämukaviksi, eivät halua käyttää niitä koko ajan. Perinteiset keltaiset vaahtomuovitulpat kutittavat helposti. Kuppikuulonsuojaimet painavat ja aiheuttavat päänsärkyä sekä ovat kuumat. Elacin RC BoomMicissä ei ole vastaavia epämukavuuksia vaan ne tarjoavat maksimaalista käyttömukavuutta. Ergonomisen istuvuuden ja kevyiden materiaalien ansiosta unohdat, että käytät Elacin RC BoomMiciä.

Kenelle Elacin RC BoomMic on tarkoitettu?
On lukuisia meluisia ympäristöjä: teollisuuskoneita sisältävistä tehtaista rakennustyömaihin, joissa toimii raskaan työn meluisia laitteita. Elacin RC BoomMic takaa turvallisen kommunikoinnin kaikissa tällaisissa ympäristöissä. Kuulonsuojaimemme on myös sopiva ratkaisu vartijoille, puolustusvoimien henkilöstölle ja puhelinkeskuksen henkilökunnalle.

Suodattimet
Elacin RC BoomMic on yhteensopiva kaikkien Elacin RC -suodattimien kanssa. Nämä suodattimet on suunniteltu erityisesti mataliin ja korkeisiin melutasoihin. Sopiva kuulonsuojaus on saatavilla siis kaikkiin ympäristöihin.

 

Suosittelemme myös:

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.