Delta Prima MX/LX

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Vastaa 40 normaalin vaahtosammuttimen sammutustehoa. Monissa nestepaloissa neste- tai jauhesammuttimien käyttö ei ole riittävää. Alhainen sekoitussuhde ja nopea tyhjenemisaika voivat johtaa kontrolloimattomaan palotilanteeseen. Delta Prima -vaahtolaitteet ovat käsinkäytettäviä ja ne vastaavat neljänkymmenen 9-litraisen 5% seoksella täytetyn vaahtosammuttimen tehoa.

Delta Prima -vaahtolaitteet tarvitsevat toimiakseen paineelllisen veden. Tyypillisesti tämä voi olla vakioletkukela tai paloposti. Toiminta vaatii erityisen pienen paineen, 2 bar. Yksikkö täytetään 12 litralla vaahtonestettä. Palloventtiilin avaamisen jälkeen vesi virtaa vaahdon sekoituspään ohi muodostaen asetetun mukaan 3% tai 6% vaahtoseoksen.

Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa on nestepalon vaara ja turvattu vedensaanti; esim. alusten autokannet, palavien nesteiden varastot, tankkauspisteet, konehuoneet, maali- ja liuotinvarastot. Malli soveltuu keski- ja raskasvaahdon tuottamiseen (mukana kaksi vaahtopäätä).

– keski- ja raskasvaahdon muodostamiseen ko. vaahtoputkivalinnan mukaan

– virtaus 45 l/min (4 bar)

– toiminta-alue 2-10 bar (riippuen käytetystä vaahtonesteestä)

– tilavuus 12 litraa

– tyhjenemisaika 3 %: 9 min

– tyhjenemisaika 6 %: 4,5 min

– tilavuus 12 litraa

– varustettu 2” pikaliitinnipalla

– paino 4,5 kg

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.