Delta Prima LX

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Vastaa 40 normaalin vaahtosammuttimen sammutustehoa. Monissa nestepaloissa neste- tai jauhesammuttimien käyttö ei ole riittävää. Alhainen sekoitussuhde ja nopea tyhjenemisaika voivat johtaa kontrolloimattomaan palotilanteeseen. Delta Prima -vaahtolaitteet ovat käsinkäytettäviä ja ne vastaavat neljänkymmenen 9-litraisen 5% seoksella täytetyn vaahtosammuttimen tehoa.

Delta Prima -vaahtolaitteet tarvitsevat toimiakseen paineellisen veden. Tyypillisesti tämä voi olla vakioletkukela tai paloposti. Toiminta vaatii erityisen pienen paineen, 2 bar. LX-mallin kantomatka 3,5 bar paineella on 6,5 m. Yksikkö täytetään 12 litralla vaahtonestettä. Palloventtiilin avaamisen jälkeen vesi virtaa vaahdon sekoituspään ohi muodostaen asetetun mukaan 3% tai 6% vaahtoseoksen.

Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa on nestepalon vaara ja turvattu vedensaanti; esim. alusten autokannet, palavien nesteiden varastot, tankkauspisteet, konehuoneet, maali- ja liuotinvarastot. LX-malli soveltuu kaikkiin tilanteisiin ja sitä voidaan käyttää kaikilla vaahtonestetyypeillä.

Omaisuudet:

– Raskasvaahdon muodostamiseen

– Virtaus 45 l/min

– Toiminta-alue 3-10 bar

– Tilavuus 12 l

– Tyhjenemisaika 3 %: 9 min

– Tyhjenemisaika 6 %: 4,5 min

– Paino: 4,0 kg

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.