Compact Line -sammutusjärjestelmät // sähköinen

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Compact Line -sammutusjärjestelmä on nopea ja tehokas sammutusjärjestelmä. Se asennetaan suoraan moottoritilan sisälle – sinne, missä riski syttymiseen on.

Nopea ja helppo asennus suoraan moottoritilan sisälle
Kuumuuteen reagoiva LHD-kaapeli asennetaan moottorin yläpuolelle ja ympärille – lähimmäksi sinne missä palo todennäköisemmin voi alkaa. Kaapeli ei ole herkkä vikaantumiselle ja sen lämmönkesto moottoritilan normaaleille lämpötiloille on hyvä.

Aikainen palon havaitseminen
Jos palo syttyy, kuumuus aiheuttaa LHD-kaapelin rikkoutumisen kuumimmassa kohdassa. Tästä välittyy viesti sähköiselle ohjausyksikölle ja edelleen valinnaiselle langattomalle kuljettajan näytölle.

Välitön tukahduttaminen
Nopea signaali aktivoi erityisen sähkömagneettisen venttiilin ja välittömästi täyttää koko moottoritilan FireDETEC TS55 -sammutusaineella. Palo sammuu nopeasti syttymisen jälkeen ja minimoi vahingot sekä seisokin.

Patentoitu kaksoiskammioinen säiliö
Järjestelmän kaksikammioinen säiliö kestää hyvin tärinää. Se mahdollistaa monipuoliset asennusvaihtoehdot mm. pysty- ja vaakasuoraan, koska säiliön asennussuunnalla ei ole merkitystä. Säiliön on kooltaan kompakti. Sammutusaineen purkaus säilyy vakiopaineisena sammutuksen alusta loppuun asti.

Sammutusaine TS55
TS-55 sammutusaine on erittäin tehokas ja 2-vaikutteinen: se sammuttaa välittömästi palon ja alentaa moottoritilan lämpötilaa siten, että uudelleensyttyminen estetään. Sammutusaine on myrkytön ja ympäristöystävällinen ja sen pakkasenkestävyys on -55°C.

 

Compact Line -järjestelmä LHD-ilmaisinlinjalla 

 • havaitsee ja sammuttaa automaattisesti sähkö- ja mekaaniset palot
 • asennetaan moottoritilaan, palon todennäköisimpiinn syttymispaikkoihin
 • toimii nopeasti, jo ennen kuin tulipalo ehtii aiheuttaa suurta vahinkoa laitteelle
 • helppo ja joustava asennus
 • yksinkertainen rakenne
 • taloudellinen
 • LHD-kaapelin huoltoväli 10 vuotta
 • mahdollistaa langattoman näytön integroimisen järjestelmään

  Tarjouspyyntö

  Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.