Compact Line -sammutusjärjestelmät // pneumaattinen

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Compact Line -sammutusjärjestelmä on nopea ja tehokas sammutusjärjestelmä. Se asennetaan suoraan moottoritilan sisälle – sinne, missä riski syttymiseen on.

Nopea ja helppo asennus suoraan moottoritilan sisälle
Joustava ilmaisinputki voidaan helposti asentaa moottorin yläpuolelle ja ympärille – lähimmäksi sinne missä palo todennäköisemmin voi alkaa. Ilmaisinputki paineistetaan typellä, mikä tekee siitä reaktiivisemman lämpöön.

Aikainen palon havaitseminen
Jos palo syttyy, kuumuus aiheuttaa paineistetun ilmaisinletkun rikkoutumisen kuumimmassa kohdassa (noin 110 astetta).

Välitön tukahduttaminen
Nopea ilmaisinletkun paineen purkautuminen aktivoi erityisen paine-eroventtiilin ja välittömästi täyttää koko moottoritilan FireDETEC TS55 -sammutusaineella. Palo sammuu nopeasti syttymisen jälkeen ja minimoi vahingot sekä seisokin.

Patentoitu kaksoiskammioinen säiliö
Järjestelmän kaksikammioinen säiliö kestää hyvin tärinää. Se mahdollistaa monipuoliset asennusvaihtoehdot mm. pysty- ja vaakasuoraan, koska säiliön asennussuunnalla ei ole merkitystä. Säiliön on kooltaan kompakti. Sammutusaineen purkaus säilyy vakiopaineisena sammutuksen alusta loppuun asti.

Sammutusaine TS55
TS-55 sammutusaine on erittäin tehokas ja 2-vaikutteinen: se sammuttaa välittömästi palon ja alentaa moottoritilan lämpötilaa siten, että uudelleensyttyminen estetään. Sammutusaine on myrkytön ja ympäristöystävällinen ja sen pakkasenkestävyys on -55°C.

Compact Line -järjestelmä pneumaattisella ilmaisinlinjalla
• havaitsee ja sammuttaa automaattisesti sähkö- ja mekaaniset palot
• asennetaan moottoritilaan, palon todennäköisimpään syttymispaikkaan
• toimii nopeasti, jo ennen kuin tulipalo ehtii aiheuttaa suurta vahinkoa laitteelle
• helppo ja joustava asennus
• yksinkertainen rakenne – ei tarvitse sähköä
• taloudellinen
• ilmaisinlinjan vaihtoväli 5 vuotta

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.