Bolle | Rush HD, kirkasLaajan panoraamanäkymän tarjoavat kevyet sankamalliset HD-linsseillä varustetut suojalasit työkäyttöön. Suunniteltu sisäoloihin terveydenhuoltoalan ammattilaisille (hammaslääkärit, suuhygienistit, terveydenhoitajat, kirurgit, lääkärit jne.), sähkö- ja elektroniikka-asennuksiin, teollisuudelle, tarra-asentajille, maalauksen laaduntarkastukseen ja muihin ammatteihin missä vaaditaan erittäin suurta tarkkuutta ja erottelukykyä. Markkinoiden parhaat suojalasit rokotuksiin. Ei suositella työtehtäviin missä altistutaan siniselle valolle tai auringonvalolle.

Suojaa silimiä UV-säteiltä häiritsemättä värierottelukykyä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1
Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Sangoissa pitävä non-slip pinnoite ja säädettävä nenäsilta.

HD (High Definition) polymeeripinnoitettujen linssien tarjoamat edut
– Tarjoaa poikkeuksellisen kirkkaan näkökentän ja ehkäisee heijastukset lähes kokonaan
– Valon läpäisevyys 96 %, joka on markkinoiden paras läpäisevyys, jonka ansiosta lasit soveltuvat tarkkuutta vaativiin työtehtäviin (normaalin kirkkaan suojalasilinssin läpäisevyys on n. 90 %)
– Tekee laseista erittäin hyvin likaa ja vettä hylkivät (=hydrofobiset) soveltuen kaikkein kosteimpiinkin olosuhteisiin ja työtehtäviin missä tulee roiskeita
– Vähentää silmien rasittumista pitkäaikaisessa käytössä

Tekniset tiedot
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 2C-1.2 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN170, EAC, CSA Z93.3
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Paino: 24 g

Toimitukseen sisältyy:
CORD: Kaulanauha

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
RUSHKITFS: Vaahtomuovikehys