Ylipainetuuletuksen havainnollistamisyksikkö PPV Trainer

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

PPV Trainer mahdollistaa ylipainetuuletuksen sovellusten ja rajoitusten opettamisen selkeästi ja käytännönläheisesti luokkahuoneessa. Järjestelmä visualisoi savun käyttäytymistä rakennuksissa ja auttaa havainnollistamaan, miten tuulettimien sijoittelu tai eri ovien, ikkunoiden ja luukkujen avaaminen ja sulkeminen vaikuttaa savuvirtauksiin.

Modulaarinen järjestelmä koostuu kellarikerroksesta, jossa on myös kaikki järjestelmän ohjaimet, sekä läpinäkyvistä kerroksista ja sisä- ja ulkokattovaihtoehdoista. Järjestelmään voidaan lisätä kerroksia, vaihtaa pohjaratkaisuja ja lisätä elementtejä, kuten palopisteitä ja uhreja, erilaisia skenaarioita varten.

Perustoimitukseen sisältyy kellarikerros (sisältää savukoneen ja ohjaimet, kellaritilan sekä portaikon ulkopuolelta avattavalla porraskäytävän ovella ja luukulla), 2 tuuletinta, jalusta ja liitäntäkaapeli tuulettimelle, langallinen kauko-ohjain (2 m johto), virtajohto 2,5 m, 1 palopiste, savuneste 1 L ja puhdistusaine.

TEKNISET TIEDOT
• 84 x 57 x 20 cm (ohjauspainikkeet mukaan luettuina)
• paino 12 kg
• materiaali akryyli (pleksilasi)

Lisävarusteena saatavat kerrokset:
Maatason kerros
Kolme huonetta, eteiskäytävä, autotalli ja rappukäytävä ulkopuolelta hallittavalla ovella. 1 palopiste. Kaikissa huoneissa avattavat ikkunat.
80 x 55 x 20 cm, paino 8 kg
Ensimmäinen kerros
Neljä huonetta, kaksi eteiskäytävää ulkopuolelta hallittavilla ovilla, porraskäytävä. 1 palopiste. Kaikissa huoneissa avattavat ikkunat.
80 x 55 x 20 cm, paino 8 kg
Toinen kerros
Kuusi huonetta, eteiskäytävä, porraskäytävä ulkopuolelta hallittavalla ovella. 1 palopiste. Neljässä huoneessa avattavat ikkunat.
80 x 55 x 20 cm, paino 8 kg
Sisäkatto
Useissa huoneissa luukkuja, jotka voidaan sulkea.
80 x 55 x 3 cm, paino 4 kg
Harjakatto
Ullakko, jossa yksi ulkopuolelta hallittava ovi ja ullakkoluukku, neljä avattavaa ikkunaa ja porraskäytävä, jossa avattava ikkuna. Optiona savu ullakkoalueella. 1 palopiste.
80 x 55 x 20 cm, paino 6 kg
Tasakatto
Kolme ulkopuolelta hallittavaa kattoluukkua.
80 x 55 x 2 cm, paino 2 kg

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.