Yleishuppu CleanAIR® CA-10

Osasto:

Huppu tuplatiivistyksellä (kasvojen ja kaulan ympäri) ja suuremmalla suojaustasolla (TH3) suojaamaan käyttäjän hengitysteitä, kasvoja, päätä ja kaulaa.

Pyydä tarjous

Ominaisuudet

Tämä kemiallisesti kestävä huppu suojaa hengityksen sekä pään, kaulan ja hartioiden alueen vaativimmissakin kemikaaliympäristöissä. Yhdessä CleanAIR®-puhallinkoneen kanssa se saavuttaa korkeimman hengityssuojaustason.

Hupun kestävyys on parantunut entisestä ja se voidaan puhdistaa helposti kevyesti laminoidun materiaalin sekä teipatujen saumojen ansiosta. Se on edelleen erittäin kevyt ja mukava käyttää hupun sisällä olevan antiseptisen kankaan ansiosta – kangas imee hikeä ja luo samalla ylimääräisen tiivisteen.  Huppu sopii täydellisesti erikokoisille käyttäjille säädettävän pääpannan ja mukavan joustavan kuminauhan ansiosta. Visiirin etäisyys voidaan asettaa erikseen, samoin kuin päähineen kehä. Laaja panoraamavisiiri  huurtumattomalla pinnoitteella takaa häiriöttömän näkymän ja tarjoaa mekaanisen perussuojan.

KÄYTTÖKOHTEET
• pölyiset ympäristöt
• maalaus
• laboratoriot
• lääketeollisuus
• ympäristöt, joissa suuri tarve kemikaalinkestävyydelle
• kemikaalien ruiskutus

Saatavilla olevat värit: oranssi, harmaa (Tychem F).

TEKNISET TIEDOT

Paino 225 g / 250 g kemikaalinkestävä
Mitat 150 mm / 450 mm / 300 mm
Materiaali PVC-pinnoitettu polyesteri
(“Tychem F” kemikaalinkestävä)
pään hihnasto – polyetyleeni
visiiri – selluloosapropionaatti
Letkuliitäntä CA40 × 1/7“
Suojauskerroin (NPF) 500
Hyväksyntä EN 12941 TH3, EN 14594 3A

 

TÄYDELLISET HUPUT
Yleishuppu CA-10 oranssi
Yleishuppu CA-10 harmaa, Tychem F

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.