Puolinaamari Dräger X-plore 3300/3500

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Dräger X-plore -puolinaamarit tarjoavat optimaalisen, tarpeisiin sopivan ratkaisun kaikkialle, missä työ vaatii hengityksen suojaamista, esim. kemianteollisuudessa, metalli- ja autoteollisuudessa, laivanrakennuksessa, kunnossapidossa tai vesi- ja jätehuollossa.

Valittavanasi on huoltovapaa ja taloudellinen Dräger X-plore 3300 (mat. Soft-TPE, harmaa) ja vaativaan, pitkäkestoiseen käyttöön sopiva, erittäin mukava ja kestävä Dräger X-plore 3500 (mat. DrägerFlex, musta).

Helposti säädettävä nauhasto ja ”Flexi-Fit“-pääkehikko, joka on lähes huomaamaton kypärän alla.
Innovatiivinen ristikkäisnauhasto, jonka ansiosta paino jakautuu tasaisesti.
Dräger X-plore -puolinaamarin ja suodattimien ”matalaprofiilinen“ muotoilu takaa optimaalisen istuvuuden visiiriä tai suoja-laseja käytettäessä.

Dräger X-plore -puolinaamareista on saatavilla kolme kokoa S, M ja L. Suodattimet puolinaamarin molemmilla sivuilla oleviin bajonettiliitäntöihin valitaan laajasta, vastaavin liitännöin varustetusta Dräger X-plore -suodatinvalikoimasta.

X-plore 3300 – Soft-TPE, harmaa
Koko S
Koko M
Koko L

X-plore 3500 – DrägerFlex musta, erittäin mukava ja pehmeä
Koko S
Koko M
Koko L
(sis. Drop Down nauhaston ja säilytyspussin)

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.