Turvajalkine CP 4360 ESD

Osasto:

Kuin lenkkari mutta turvajalkine!
EN ISO 20345:2011 S2 SRC

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Moderni tekstiilijalkine, kohokuviointi, hyvä istuvuus saumattoman rakenteen ansiosta, vahvistettu kulutusta kestävä TPU-kärki, metalliton rakenne, STEITZ FLEXO -kiinnitysjärjestelmä ja perinteiset nauhat vakiona, toiminnallinen vuori hengittävää tekstiiliä ja mikrokuitua, vaihdettava ja mukava sisäpohjallinen ERGO-SOFT ESD. Lyömätöntä turvallisuutta lenkkarilookilla!

OMINAISUUDET JA EDUT
hengittävä ja toiminnallinen vuori
• käyttömukavuutta lisäävä ERGO-SOFT ESD -pohjallinen
• Vario Rebound -teknologia
• lestivaihtoehdot NB, XB (S, XXB)
• pohja TPU Competition ESD, musta
• koot 36-50 (225-322 mm)
• EN ISO 20345:2011 S2 SRC

Varustettu STEITZ FLEXO -nauhajärjestelmällä. Säädä se sopivaksi kerran ja yksilöllinen istuvuus säilyy sen jälkeen ikuisesti. Päivä toisensa jälkeen. Ilman aikaa kuluttavaa nauhojen sitomista. Mikä onkaan tärkeämpää kuin välttää avoimien kengännauhojen aiheuttamia kompastumis- ja putoamisriskejä. Selkeä yhteys siis mukavuuden ja suojauksen välillä. Tyypillistä STEITZ SECURAlle. Pidätkö kuitenkin enemmän perinteisistä nauhoista? Ei hätää. Myös perinteiset nauhat toimitetaan jokaisen kengän mukana.

   Suojausluokka S2 / EN ISO 20345 standardin mukaan

   Alkuperäinen Steitz-monilestijärjestelmä / 4 eri lestin leveyttä

  Vario Rebound / energiaa palauttava ja painon mukainenkantavaimennus

  Komposiittiturvakärki / metalliton kärki,valmistettu komposiittimateriaaleista

   Metalliton

   ESD / suojaus sähköstaattista purkausta vastaan

   Nahkainen sisäpohja

   Sisäpohjan käsittely / testattu DGUV Rule 112-191 mukaan


COMPETITION

COMPETITION-sarja tähtää parhaan mahdollisen suorituskyvyn aikaansaamiseen. Käyttömukavuus nousee täysin uudelle tasolle – ainutlaatuinen selän hyvinvointia edistävä rakenne, Steitz-lestijärjestelmä ja ylellinen ilmanvaihtoteknologia ovat lisänä uudelle VARIO REBOUND -teknologialle. COMPETITION-sarja asettaa uusia standardeja: erityisen matala ja erittäin kestävä  epäsymmetrinen komposiitista valmistettu kärki sekä innovatiiviset materiaalit yhdistettynä uuteen pitävään ulkopohjaan. Tätä on muodikas turvallisuus – valmistajana STEITZ SECURA. Yhdistämme keveyden, mukavuuden ja urheilullisuuden. Nämä turvajalkineet sopivat käyttöön myös työajan ulkopuolella. Lyömätöntä turvallisuutta lenkkarin ulkonäöllä!

VARIO REBOUND
Haluatko enemmän kuin yksilöllisen, painon mukaan säädettävän kantavaimennuksen? Tässä ratkaisu: SECURA-VARIO®-teknologia – nyt älykkäillä jousto-ominaisuuksilla.
Voit odottaa pohjaratkaisun vallankumousta! Miten voidaan yhdistää toisiinsa toimintoja, jotka ovat itse asiassa ristiriitaisia?

Ensinnäkin, seuraavat ominaisuudet ovat tärkeitä jokaisessa askeleessa:
• vakaus
• rullaava askel
• mukavuus

Toisaalta yksilöllinen, painon mukaan säädettävä kantavaimennus on ensisijainen valintamme. Tämä ratkaisu säästää selkää. Kiitos tieteellisesti todistetun tutkimuksen sekä miljoonien käyttökertojen kokemuksen painon mukaan säädettävästä SECURA VARIO®-kantavaimennuksesta, suunnittelijamme ovat aikaansaaneet teknisen etumatkan ja kehittäneet täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja yksilöllistä vaimennuste. Ainutlaatuinen VARIO REBOUND -teknologia on syntynyt.

Periaate:
Optimaalinen vaimennus kanta-alueella ja tehokas päkiän liike-energian palautus – sinulle se tarkoittaa mukavuutta ja vakautta.
Erityinen jalkineen rakenne pienentää vipuvartta. Tämä tarjoaa jalallesi maksimaalisen jalkineen vakauden ja todellisen mukavuuden.

 

 

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.