Turvajalkine CP 4300 SF

Osasto:

Kuin lenkkari mutta turvajalkine!
EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Moderni tekstiilijalkine, kohokuviointi, hyvä istuvuus saumattoman rakenteen ansiosta, vahvistettu kulutusta kestävä TPU-kärki, metalliton rakenne, STEITZ FLEXO -kiinnitysjärjestelmä ja perinteiset nauhat vakiona, toiminnallinen vuori hengittävää tekstiiliä ja mikrokuitua, vaihdettava ja mukava sisäpohjallinen ERGO-SOFT ESD. Lyömätöntä turvallisuutta lenkkarilookilla!

OMINAISUUDET JA EDUT
hengittävä ja toiminnallinen vuori
• käyttömukavuutta lisäävä ERGO-SOFT ESD -pohjallinen
• vaimennus Multiflex®-teknologia
• lestivaihtoehdot NB, XB (S, XXB)
• pohja TPU Competition ESD, musta
• koot 36-50 (225-322 mm)
• EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Varustettu STEITZ FLEXO -nauhajärjestelmällä. Säädä se sopivaksi kerran ja yksilöllinen istuvuus säilyy sen jälkeen ikuisesti. Päivä toisensa jälkeen. Ilman aikaa kuluttavaa nauhojen sitomista. Mikä onkaan tärkeämpää kuin välttää avoimien kengännauhojen aiheuttamia kompastumis- ja putoamisriskejä. Selkeä yhteys siis mukavuuden ja suojauksen välillä. Tyypillistä STEITZ SECURAlle. Pidätkö kuitenkin enemmän perinteisistä nauhoista? Ei hätää. Myös perinteiset nauhat toimitetaan jokaisen kengän mukana.

   Suojausluokka S3 / EN ISO 20345 standardin mukaan

   Alkuperäinen Steitz-monilestijärjestelmä / 4 eri lestin leveyttä

  Komposiittiturvakärki / metalliton kärki,valmistettu komposiittimateriaaleista

   Metalliton

   ESD / suojaus sähköstaattista purkausta vastaan

   Sisäpohjan käsittely / testattu DGUV Rule 112-191 mukaan

COMPETITION
COMPETITION-sarja tähtää parhaan mahdollisen suorituskyvyn aikaansaamiseen. Käyttömukavuus nousee täysin uudelle tasolle – ainutlaatuinen selän hyvinvointia edistävä rakenne, Steitz-lestijärjestelmä ja ylellinen ilmanvaihtoteknologia ovat lisänä uudelle VARIO REBOUND -teknologialle. COMPETITION-sarja asettaa uusia standardeja: erityisen matala ja erittäin kestävä  epäsymmetrinen komposiitista valmistettu kärki sekä innovatiiviset materiaalit yhdistettynä uuteen pitävään ulkopohjaan. Tätä on muodikas turvallisuus – valmistajana STEITZ SECURA. Yhdistämme keveyden, mukavuuden ja urheilullisuuden. Nämä turvajalkineet sopivat käyttöön myös työajan ulkopuolella. Lyömätöntä turvallisuutta lenkkarin ulkonäöllä!

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.