Seek Reveal FirePRO

Pieni, helppokäyttöinen kätevä lämpökamera!

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Reveal FirePRO on pieni ja edistyksellinen lämpökamera. Vankka, kestävä ja helppokäyttöinen Reveal FirePRO yhdistää tehokkaan 320×240 anturin ja intuitiivisen ohjelmiston, jotta palon sammutus on älykkäämpää ja turvallisempaa.

Reveal FirePRO tarjoaa korkearesoluutioisen lämpökuvaustekniikan lyömättömään hinta-laatusuhteeseen. Tulipalot, palavat tulipalot, lämmönlähteet ja kadonneet ihmiset löytyvät helposti jopa absoluuttisessa pimeydessä tai voimakkaassa savussa. Kameralla voi etsiä kuumia kohtia ja uhria silloin, kun joka sekunnilla on merkitystä. Katso savun läpi, havainnollista pelastussuunnitelmasi ja toimi! Kameran lämpötila-anturin resoluutio on 320×240 pikseliä, 15 Hz: n kuvanopeudella. Kameralla on helppoa, selkeää ja mielekästä kuvata ja tallentaa Still-kuvia.

Kameraan on integroitu voimakas 300 lumenin LED-taskulamppu, jonka saa käyttöön yhdellä painalluksella.

Palokunnan klassisen palontorjuntakäytön lisäksi tämä laite on mielenkiintoinen myös turvallisuusjoukoille ja poliisille. Esimerkiksi autot ja kuorma-autot tarkistetaan myös lämmön varalta (jarrut, renkaat, lastausalue, lämpötila vaarallisten aineiden kuljetuksen aikana jne.).

Kamerassa on vakiona suuri, ruostumattomasta teräksestä valmistettu D-rengas, josta kamera on helppo kiinnittää varusteisiin. Lisävarusteena saatavana sisään kelautuva jojonauha sekä kätevä suojakotelo.

TEKNISET TIEDOT
Lämpöanturi 320 x 240 (76.800 pikseliä)
Etäisyyden havainto 0,3 – 550 m
Näkökenttä Laaja, 32 astetta
Lämpötila-alue -20˚…+550 ˚C (-4˚…1022 ˚F)
Käyttölämpötila -20˚…+60 ˚C (-4˚…140 ˚F)
Käyttölämpötila (10 min) -20˚…+85 ˚C (-4˚…185 ˚F) max 10 minuuttia
Käyttölämpötila (2 min) -20˚…+107 ˚C (-4˚…225 ˚F) max 2 minuuttia
Kuvataajuus > 15 hZ FastFrame
IP-luokka IP67 vesitiivis
Taskulamppu 300 Lumen LED
Näyttö 2,4″ Väri Coming® Gorilla® Glass
Lämpöherkkyys < 70 mK
Käyttöliittymä Kannettava laite kolmella navigointipainikkeella
Lämpötila-asteikko Celsius tai Fahrenheit
Värisuodattimet 3 vaihtoehtoa; FIRE, SURVEY & COLOR
Akku Jopa 3,5 tuntia jatkuvaa kuvausta
Tallennusväline 4 GB kovalevy (> 4000 kuvaa)

 

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.