Puhallinkone CleanAIR®Asbest

Osasto:

Erittäin kevyt ja kompakti puhallinsuojain, joka on suunniteltu hengityksen ja kasvojensuojaukseen ympäristöissä, joissa on asbestia.

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Täydellinen Shigematsu-kokonaamarista ja tehokkaasta hiukkassuodattimesta muodostuva kokonaisuus takaa korkean nimellisen suojauskertoimen (NPF 2000), riittävän ilmanvirtauksen ja helpon dekontaminaation. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota alhaiseen painoon, yksinkertaiseen käyttöön ja pitkään käyttöikään. Rakenteesta johtuen puhallin voidaan kiinnittää
suoraan kokonaamariin tai adapterin (toimitetaan puhaltimen mukana) avulla vyölle ja sieltä se voidaan edelleen liittää letkulla kokonaamariin.

SAATAVANA KAHDELLA ERI KOKONAAMARILLA – SHIGEMATSU GX02 Ja CF02
Shigematsu GX02 – tuplatiiviste antaa suojaa sekä lisää käyttömukavuutta ja laaja, vaihdettava panoraamavisiiri tarjoaa maksimaalisen näkökentän.
Shigematsu CF02 – uusi kevyt kokonaamari erinomaisella pallomaisella visiirillä.

OMINAISUUDET JA EDUT CA Asbest
• kompakti ja kevyt – 385 g
• helppo käyttää
• mahdollisuus liittää suoraan kokonaamariin
• voidaan dekontaminoida suihkussa – suojausluokka IP65
• käyttöaika 5 h asti
• suurin nimellinen suojauskerroin NPF 2000

KÄYTTÖKOHTEET
• rakennus, remontointi, kunnostus

TEKNISET TIEDOT

Käyttöaika 5 h
Paino 385 g (sis. akun ja suodattimen)
Suodatintyyppi Hiukkas P R SL
Liitäntä RD40 × 1/7“
Akku Li-Ion 7,2 V / 2,6 Ah
Suojauskerroin (NPF) 2000
Hyväksyntä EN 12942 TM3

 

TÄYDELLISET SETIT
CleanAIR® Asbest sis. varusteet (kaksi akkua, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari ja kokonaamari GX02 koko S)
CleanAIR® Asbest sis. varusteet (kaksi akkua, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari ja kokonaamari GX02 koko M)
CleanAIR® Asbest sis. varusteet (kaksi akkua, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari ja kokonaamari GX02 koko L)
CleanAIR® Asbest sis. varusteet (kaksi akkua, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari ja kokonaamari CF02 koko M)
CleanAIR® Asbest sis. varusteet (kaksi akkua, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari ja kokonaamari CF02 koko L)
CleanAIR® Asbest sis. varusteet, ei kokonaamaria (akku, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari, ilman kokonaamaria)
CleanAIR® Asbest sis. varusteet, ei kokonaamaria (kaksi akkua, suodatin, letku pidikkeellä, laturi, vyö, virtausmittari, ilman kokonaamaria)

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.