Peltor Optime II H520P3E, kypäräkiinnitteinen

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Optime II H510P3G on passiivinen kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain. Kehitetty vaativiin meluympäristöihin, erityisesti meluun, jossa matalat ja keskikorkeat taajuudet ovat hallitsevia. Tiivisterenkaat ovat neste- ja vaahtotäytteiset. Tuloksena on optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Tämä tuote on testattu ja hyväksytty käytettäväksi monissa erilaisissa teollisuuskypärissä.

Neste-/vaahtomuovitäytteisten tiivisterenkaiden ansiosta optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, minkä johdosta suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Tiivisterenkaissa on ilmanvaihtokanavat ja ne on päällystetty pehmeällä kuvioidulla hygieniakalvolla.

Optime II on sopiva valinta teollisuusympäristöihin, joissa melu on voimakasta, kuten maansiirtokoneisiin, lentokentille ja maataloustöihin.

OMINAISUUDET JA EDUT
• modernit, tyylikkäät ja ohuet kuvut
• käyttömukavuutta parantavat nestetäytteiset tiivisterenkaat
• sisältä tilava kupu auttaa vähentämään kosteutta ja kuumuutta
• pehmeät, leveät tiivisterenkaat vähentävät puristusta korvien ympärillä parantaen käyttömukavuutta ja käytettävyyttä
• helposti vaihdettavien tiivisterenkaiden ja sisäosien ansiosta suojaimet on helppo pitää puhtaina
• 
SNR30, H34 / M28 / L19

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.