Öljynimeytysliina Padex 100 MP

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Oil Only -imeytysliina imee ensisijaisesti öljyä ja hylkii vettä. Imeytysliina poistaa öljyn vedestä ja sitä voidaan käyttää kohteissa, sisällä ja ulkona, joissa pitää imeyttää öljy ilman huolta imukyvyn kyllästymisestä vedellä.

Liinat soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi teollisuudessa sekä vesistöissä; järvissä, joissa ja satamissa. Ne eivät ole myrkyllisiä ja reaktiivisia, mutta toimivat nopeasti. Tuotteet on valmistettu 100% sulapuhalletusta polypropyleenistä ja ne imevät 25-kertaisesti oman painonsa verran.

Imee ja pitää sisällään öljyt ja öljypohjaiset nesteen, mukaan lukien voiteluaineet ja polttonesteet. Eivät ime vettä. Kelluvat vedessä. Kirkas valkoinen väri helpottaa imeytyneen aineen havaitsemista. Näin esim. koneiden vuotoihin voidaan reagoida. Väri mahdollistaa myös imeytymisen määrän havainnoinnin.

Perforoinnin ansiosta materiaalista voidaan ottaa soveltuvan kokoinen pala. Materiaali on liekinkestävää ja ei pala välittömästi kuten selluloosa; se ennemminkin sulaa altistettuna kovalle lämpötilalle.

Premium-liinassa polypropyleenin molemmin puolin on ohut kuitukerros. Tämä tekee materiaalista nukkaantumatonta sekä parantaa imukykyä ja kestävyyttä. Ei repeydy edes kyllästettynä. Pistemäiset painaumakuviot edistävät imeytymistä ja helpottavat öljyn imeyttämistä.

TEKNISET TIEDOT
• Premium-luokan imeytysliina
• HeavyWeight-luokan imukyky
• mattopalan koko 43 x 48 cm
• vähän nukkautuva
• perforoitu
• pakkauskoko 100 kpl
• imukyky 115 l/pkt
paino 7,2 kg

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.