Nesteen ohjausjärjestelmä

Nesteen tehokkaaseen ohjailuun pystysuorilta pinnoilta sekä ehkäisemään haitallisten nesteiden vuotaminen ympäristöön tai viemäriverkostoon.

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Modulaarinen järjestelmä, joka on suunniteltu nesteiden ohjaamiseen keräilyaltaaseen pystysuoralta pinnalta. Sitä käytetään saastuneen veden, kemikaalien ja muiden nesteiden kanssa, jotka on mahdollista ottaa talteen keräilyaltaaseen.

Modulaarisen elementin seinään kiinnitettävässä osassa on metallirunko, joka on varustettu erityisellä kumivaahtoprofiililla; tämä tiivistää seinän ja ohjauselementin liitoksen. Elementtejä voidaan limittää vierekkäin rajattomasti tarpeen mukaan. Järjestelmä on erittäin nopea ja helppo asentaa paikoilleen seinäpintaa vaurioittamatta.

Voidaan käyttää myös ehkäisemään vuotoja kahden keräilyaltaan liitoksesta lisävarusteena saatavien liitoskappaleiden avulla. Valmistaja suosittelee ohjauselementtien kanssa käytettäväksi ET- tai CARGO-keräilyallasta erilaisten nesteiden talteen ottamiseen (ei sisälly toimitukseen).

TEKNISET TIEDOT
• mitat 1100 x 470 x 420 mm
• elementin leveys 1100 mm
• pakkauskoko 10 modulaarista elementtiä, lava 1200 x 800 x 600 mm
• modulaarinen paino 11 kg
• erittäin kestävää muovipinnoitettua kangasta

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.