NANUK - suojalaukkujen valmistajan logo

Kosteudenpoistaja

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

NANUKin uudelleenkäytettävä kosteudenpoistaja suojaa varusteitasi korkean kosteuspitoisuuden aiheuttamilta vaurioilta, kuten esim. ruosteelta, korroosiolta ja homeelta.

Aseta kosteudenpoistaja yhdessä suojattavien varusteiden kanssa tiiviisti suljettuun NANUK-suojalaukkuun tai muuhun kosteutta kestävään säiliöön. Kosteudenpoistaja poistaa nopeasti ja aktiivisesti kosteutta ja pitää ympäröivän ilman kuivana suojaten omaisuuttasi kosteusvaurioilta.

Silikageelihelmet ovat aktiivisina (kuivina) väriltään oransseja, ja niiden väri muuttuu käytössä vähitellen oranssista vihreäksi. Kun helmet ovat väriltään vihreitä, ne eivät enää ole aktiivisia, ja ne tulee kuivattaa uunissa 120 °C:ssa kolmen (3) tunnin ajan. Vältä ylikuumentamista kuivaamisen aikana. Kun helmet ovat taas väriltään oransseja, kosteudenpoistaja on käyttövalmis.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.