Metsäpalovaunu

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Metsäpalojen sattuessa yksi haaste on saada tarvittavat välineet nopeasti ja tehokkaasti paikalle avoimessa maastossa. Metsäpalovaunut tarjoavat runsaasti tilaa varusteiden tuomiseksi käyttöpaikalle nopeasti ja tehokkaasti. Vaunuja on saatavilla eri varusteilla erilaisia tehtäviä varten.

Metsäpalovaunu voidaan lastata esimerkiksi kauko-ohjattavan Feuerbock 2L -metsäpalorobotin kyytiin, jolla se voidaan kuljettaa suoraan käyttöpaikalle ja sammutusjärjestelmä voidaan ottaa käyttöön suoraan vaunusta. Kompaktin rakenteensa ja hyvän ohjattavuutensa ansiosta metsäpalorobotilla on huomattavia etuja paloautoon verrattuna, sillä se pystyy kuljettamaan paljon materiaalia huomattavasti lähemmäs käyttöpaikkaa epätasaisessa maastossa pienemmällä vaivalla.

Pyöriviä sprinklereitä käytetään metsä- ja maastopalojen torjuntaan sekä jo sammutettujen alueiden kosteina pitämiseen. 10 mm:n suihkuputkella (suihkuputket ovat vaihdettavissa) ja 4 bar paineella yhdellä sprinklerillä on 24 metrin kantama ympärillään. Tämä vastaa 1800 m2 pinta-alaa ja sademäärää 5 mm/h.

Metsäpalovaunu 2.2
Kompakti yksikkö 2,2 hehtaarin sammuttamiseen ja kasteluun. Vaunussa on 12 pyörivää sprinkleriä (3”) ja 12 kpl 3” letkuja, jotka on valmistettu tulenkestävästä materiaalista. Mukana tulee myös kaksi päätytukea riviin viimeisiksi asennettaville sprinklereille sekä vaihtosuihkuputket.

Metsäpalovaunu 6.6
Metsäpalovaunu 6.6:ssa on 32 pyörivää sprinkleriä (3”) ilman letkumateriaalia. Tällä yksiköllä voidaan sammuttaa ja kastella 6,6 hehtaarin alue.

Vaunu vesiverholetkuille
Erityisesti vesiverholetkuja varten kehitetyssä vaunussa on 25 vesiverholetkua. Vaunussa on kaksi lastaustasoa letkuille ja niiden yläpuolella on erillinen taso liitospaloille irrotettavan keltaisen suojapeitteen alla.

 

 

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.