Uppopumppu K2F // K2S // K2SA

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

K-sarjan pumput ovat tehokkaita, kestäviä ja kevyitä uppopumppuja likaveden tyhjentämiseen. Niitä voidaan käyttää monella eri tavalla – esim. kuilujen ja kaivojen tyhjentämiseen, säiliöiden tyhjentämiseen tai imuun tasaisella pinnalla (jopa 330 l/min, 11 m asti). Kevyen painonsa ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti liikkuvaan käyttöön aina, kun nopeaa apua tarvitaan.

S-mallin pumput on varustettu vakaalla kääntönivelellä, johon on liitetty kelluva pallokytkin. Kääntönivel takaa pitkän käyttöiän, ja kytkin toimii luotettavasti jopa lian peitossa.

SA-mallin pumput on varustettu täysin sisäänrakennetulla kohokytkimellä ja tulvahälyttimellä. Automaattitilassa magneettinen kohokytkin käynnistyy, kun veden korkeus on n. 15 cm ja sammuu, kun veden korkeus on n. 3 cm. Kun pumpattava neste saavuttaa pumpun kahvaan sisäänrakennetun metallikoskettimen (eli virtaus ylittää pumpun kapasiteetin), kuuluu ajoittainen hälytys.

K2F-mallin pumput on suunniteltu nesteen imurointiin tasaisilla pinnoilla. Pumppu on itseimevä ja täten heti valmis käyttöön. Pumppu toimii erittäin matalissa, jopa n. 7 mm, nestesyvyyksissä. Koska pumppu imee nestettä ainoastaan sivuilta, ei ole vaaraa tukkeutumisesta epätasaisilla alustoilla (esim. teltan lattialla).

Kestävä; korkealaatuisin tiivistemateriaali
Kolmitoiminen akselitiiviste ja kaikki tiivisteet ovat mineraaliöljynkestävää NBR-laatua. Pumppuja voidaan täten käyttää
myös huoneenlämpöisen lämmitysöljyn pumppaamiseen (lakisäädösten mukaisesti).

Tehokas; täydelliseen tarttumiseen
Sisäänrakennettu kaapelin vedonpoistaja varmistaa erittäin hyvän kitkayhteyden kaapelin ja tiivistesarjan välillä. Tiivisteaineiden, kuten silikonin, käyttö ei ole tarpeen.

Kestävä; korkealaatuisin kotelon materiaali
Pumppujen kovamuovikotelo on 30% lasikuituvahvistettu ja täysin iskunkestävä. Moottorin kotelossa, pohjalevyissä sekä roottorin akseleissa on käytetty korkealaatuisia, ruostumattomia V2A-teräslaatuja (1.4302 ja 1.4221). Virtakaapeli on suunniteltu raskaaseen käyttöön sertifioidulla H07RNF-laadulla.

Tinkimättömän korkealaatuinen; valmistettu Saksassa

Tyhjennyspumpuista on saatavana 3 eri tyyppiä 3 eri teholuokassa, sekä matalan nestetason pumppu

Tyyppi ”F”: matalan nestetason pumppu
Tyyppi ”S”: kelluvalla pallokytkimellä
Tyyppi ”SA”: sisäänrakennetulla kohokytkimellä ja tulvahälyttimellä

  Virtaus (l/min) / nostokorkeus (m)
Tyyppi 0 3 5 7 9 11
K2F 200 170 130 90 20 0
K2, K2S, K2SA 250 160 90 0    
K3, K3S, K3SA 300 230 170 90 0  
K5, K5S, K5SA 330 270 210 150 80 0

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.