Imeytysrouhe AP2000

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

AP2000 on nopeasti vaikuttava, turvallinen ja ei-kemiallisesti reaktiivinen imeytysaine. Rouheella voidaan nopeasti imeyttää kovilta pinnoilta kaiken tyyppiset nesteet, kuten vesi,öljy ja muut kemikaalit (ei fluorivetyhappo). Imeytettävät aineet kapseloituvat rouheen huokoiseen rakenteeseen.

Rouheet toimivat nopeasti, koska niiden imukyky on suuri. Tästä johtuen nesteiden imeytys on tehokasta ja aikaa säästävää. Suuresta imukyvystä johtuen imeytysainetta tarvitaan myös vähemmän ja jätettä syntyy vähemmän. Rouhe eivät ole liukasta. AP2000 on luonnonmineraalituote. Rouhe ei ole vettähylkivää ja ei kellu vedessä.

Rouhetta voidaan käyttää erinomaisesti sisätiloissa. Se soveltuu käytettäväksi ennaltaehkäisevästi ja huoltotilanteissa. Se ovat ideaalinen valinta, kun halutaan huolehtia teollisten tilojen turvallisuudesta ja puhdistaa lattioita ja poistaa niiltä öljyä. Pienen raekoon vuoksi soveltuu hyvin sisätiloissa käytettäväksi – imeyttää nesteitä hyvin syvältä pienistäkin huokosista.

TEKNISET TIEDOT
• raekoko 0,5-1 mm
• pakkauskoko: 20 l/sk (9,5 kg)
• imukyky 12,7 litraa
lavakoko 105 säkkiä

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.