Imeytysliina Padex 200 UE

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Universal-liinat imevät vuodot ja roiskeet pitäen lattiat puhtaina ja turvallisina. Tuotteissa on polypropyleeniydin, jonka molemmilla puolilla on hieno kuitukerros. Rakenne tekee tuotteista vähän nukkautuvaa sekä parantaa imukykyä ja kestävyyttä. Perforointi mahdollistaa käytön monissa eri käyttökohteissa.

Liinoilla on erinomainen imukyky ja ne imevät itseensä ja pitävät sisällään öljyt, jäähdytysnesteet, veden ja monet kemikaalit. Liinojen tummanharmaa väri peittää lian ja pidentää käyttöä. Kuoppainen pintakuvio nopeuttaa imeytymistä

Materiaali 100 % sulapuhallettu polypropyleeni, jonka molemmilla puolilla ohut kuitukerros; ei repeydy, katkea tai hankaudu imeyttämisen jälkeenkään. Palokestävä materiaali ei pala välittömästi kuten selluloosa; sulaa altistuessaan kovalle kuumuudelle. Myrkytön ja  ei-reaktiivinen. Liinat kelluvat myös imeytymisen jälkeen.

Universal-tuotteet soveltuvat käytettäväksi kaikkialla, missä käsitellään kemikaaleja ja muita nesteitä sekä tarvitaan imeyttämistä; esim. teollisuudessa, varastoissa ja laboratorioissa.

TEKNISET TIEDOT
• Economy-luokan imeytysliina
• LightWeight-luokan imukyky
• mattopalan koko 43 x 48 cm
• perforoitu
• pakkauskoko 200 kpl
• imukyky 99 l/pkt vesipohjaiset nesteet / 74 l/pkt öljypohjaiset nesteet
paino 5,98 kg

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.