Dräger Alcotest 6820

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Ammattikäyttöön suunniteltu Alcotest 6820 alkometri on erittäin kestävä ja sopii hyvin koviinkin sääolosuhteisiin. Se kestää hyvin kylmyyttä sekä kosteutta ja täyttää suojausluokan IP 54 vaatimukset.

Alcotest 6820 on erittäin helppokäyttöinen. Kaikkia mittaustoimintoja ohjataan yhdellä painikkeella. Selväkieliset teksti-ilmoitukset suurella, taustavalaistulla näytöllä ohjaavat turvallisesti läpi testin. LED-merkkivalo ja äänimerkit tukevat näyttöä ja ilmoittavat mittauksen päättymisestä. Laitteessa on lisäksi kaksi painiketta valikkonavigointia ja tilastotietojen keräämistä varten.

Patentoitu Dräger-suukappale estää manipulointiyritykset. Valinnainen takaiskuventtiili varmistaa samalla maksimaalisen hygieenisyyden. Alcotest 6820:ssa käytetään samoja luotettavia suukappaleita kuin Alco-test-malleissa 6510 ja 6810.

Alcotest 6820:n tekniikka perustuu luotettavaan elektrokemialliseen Dräger-anturiin. Anturille on ominaista paitsi erittäin lyhyt vasteaika myös tarkkuus ja kestävyys. Analyysi on aina luotettava – jopa -5 tai +50 celsiusasteen lämpötilassa. Anturi antaa nopeasti tarkan mittaustuloksen myös korkeista alkoholipitoisuuksista. Tämä pätee sekä aktiivisessa että passiivisessa näytteenotossa.

Tehostetun tallennuskapasiteetin ansiosta Alcotest 6820:n muistiin mahtuu jopa 5000 testitulosta. Optinen liitäntä mahdollistaa langattoman tiedonsiirron Dräger-mobiili-tulostimeen kätevästi testauspaikalla. Laitteessa on lisäksi USB-liitäntä, jota voidaan käyttää tietojen siirtoon PC:lle sekä laitteen konfigurointiin.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.