Bolle | Axis Contrast

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Kasvonpiirteitä mukailevat ja laajan 180-asteen panoraamanäkymän tarjoavat sankamalliset suojalasit Contrast-linsseillä työkäyttöön. Suunniteltu sisätiloihin. Ihanteellinen valinta tuotantotiloihin, laboratoriokäyttöön yms. missä keinovalon lähde on lähellä työpistettä, eikä korkealla esim. katossa. Linssiprofiili on muotoiltu erittäin kaarevaksi ja suojaavaksi sivuilta sekä päältä. Non-slip nenäsilta ja Tipgrip-sangat viimeistelevät erinomaisen istuvuuden. Korkealuokkaisen polykarbonaattilinssin optiikka tarjoaa mukavuutta koko työpäivänkin kestävään käyttöön.

Suojaa silmiä UV-säteiltä, siniseltä valolta, auringon haitallisilta säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

CONTAST-LINSSIN EDUT

  • suunniteltu työkäyttöön erityisesti tiloissa missä on paljon keinovaloa (halogeeni, neon jne.)
  • suodattaa 30 % silmille haitallisesta sinisestä valosta

TEKNISET TIEDOT

  • kehysmerkintä EN166 FT CE
  • linssimerkintä 5-1.1/1.4 1 FT CE
  • sertifiointi EN166, EN172
  • UVA/UVB suoja: 99,99 % 400 nm asti

Oleellista turvallisuustietoa keinovalaistuksessa työskenteleville
Keinovalon tuottamalta silmille näkymättömältä, mutta vaaralliselta UV-säteilyltä suojautumisessa on oleellista tarkistaa mikä on valaisimen tuottaman valon aallonpituus: UVA (315-380 nm), UVB (280-315 nm) vai UVC (100-280 nm). Samalla tulee ottaa huomioon että EN166 silmiensuojainstandardin testimenetelmät eivät sisällä suojausta UVC:ltä lainkaan! EN166 standardi sisältää UV-valon suodatustestin vain välillä 280 nm – 380 nm, mistä syystä lähes kaikki markkinoilla olevat suojalasit suojaavat vain UVA ja UVB-säteiltä. UVC:ltä (esim. elektroniikkateollisuuden laadunvalvonnassa) suojautumiseen tulee valita Bollé Safety Contour (ESP tai kirkas), Axis (kirkas), Mamba (kirkas) tai Viper (kirkas) ja silmälasien päällä käytettäväksi Squale (kirkas); niissä linssi tarjoaa suojaa myös UVC aallonpituuksilla 190 nm -280 nm.

Suojalasien linssimateriaaleista
Kun tarvitset kattavaa UV-suojaa, kannattaa valita polykarbonaattilissi; se tarjoaa suojan UVA ja UVB:ltä ja parhaat myös UVC:ltä.

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.