Valikoimastamme löydät laatumerkkien vaatteet kaikkiin tarpeisiin. Tutustu edustamiimme brändeihin tarkemmin alta!

Saat meiltä myös painatukset ja brodeeraukset vaatteisiin kätevästi saman katon alta.

Fristads

Valikoimasta löydät huomiovaatteet, itsessään palosuojatut ja palosuojakäsitellyt työvaatteet, sekä sertifioidut vaateyhdistelmät niin valokaarta vastaan kuin hitsaukseen ja kuumatyöhön.

Lataa Fristadsin kuvasto tästä.

Helly Hansen Workwear

Norjalaisen merikapteenin, Helly Juell Hansenin, perustama Helly Hansen on valmistanut ammattilaiskäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia vaatteita jo 140 vuoden ajan. Yhtiö kehittää ja valmistaa laadukkaita ammattilaistason tuotteita, unohtamatta kestävää kehitystä ja ympäristöarvoja.

Innovatiiviset tuotteet on kehitetty käytettäväksi lumen ja veden äärellä, ankarissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Suorituskyky, turvallisuus ja suojaus ovat tuotteiden ytimessä.

Lataa Helly Hansen -tuotekuvasto tästä.

Blåkläder

Blåkläder on valmistanut työvaatteita vuodesta 1959 lähtien. Se on yksi Euroopan suurimmista raskaan sarjan työvaatevalmistajista ja tarjoaa suuren valikoiman korkealaatuisia ja toimivia työvaatteita.

Blåkläderin toiminta perustuu viiteen kulmakiveen: laatu, toimivuus, mukavuus, design ja kustannustehokkuus. Kestävät vaatteet ovat aina olleet Blåkläderin tavoite, ja he tarjoavatkin saumoilleen elinikäisen takuun.

Lataa Blåkläderin kuvasto tästä.

Craft Corporate

Craft on Ruotsissa vuonna 1977 perustettu tuotemerkki, joka tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteista, joissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, ergonomia ja design.

Craft Corporate -malliston vaatteet tuovat istuvuutta, kestävyyttä ja hengittävyyttä nykyaikaiselle työpaikalle. Ne on suunniteltu niin toimistoon kuin vapaa-ajalle. Vaatteita on saatavilla niin kylmään, lämpimään, sateiseen kuin tuuliseenkin säähän.

Lataa Craft Corporate -kuvasto tästä.

Craft Teamwear

Craft on Ruotsissa vuonna 1977 perustettu tuotemerkki, joka tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteista, joissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, ergonomia ja design.

Craft Teamwear -valikoimasta löydät kaikentasoisille ja -ikäisille urheilijoille teknisiä treeni- ja pelivaatteita, jotka luovat joukkueelle yhtenäisen ilmeen ja pitävät yllä joukkuehenkeä.

Lataa Craft Teamwear -tuotekuvasto tästä.

Clique

Clique tarjoaa laajan valikoiman niin laadukkaita klassisia perusvaatteita ja asusteita kuin nykytrendien mukaisia vaihtoehtoja.

Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet ovat yritysten ja seurojen ykkösvalinta useassa Euroopan maassa

 Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa, laajan väri- ja kokovalikoimansa miesten, naisten ja lasten malleissa.

Lataa Clique-kuvasto tästä.

Cutter & Buck

Cutter & Buck on saanut inspiraationsa urheilun kauneudesta ja innovatiivisen suunnittelun voimasta.

Vuonna 1990 Seattlessa perustettu Cutter & Buck on laadukkaiden ja teknisten golf- ja vapaa-ajan vaatteiden kansainvälinen brändi, joka on valmistanut tekstiilejä menestyksekkäästi jo 30 vuoden ajan. Skandinaavinen mitoitus, trendejä seuraava värimaailma, tekniset ja laadukkaat materiaalit takaavat tyytyväiset asiakkaat. Mallisto pitää sisällään tyylikkäät ja laadukkaat vaatteet niin miehille kuin naisille.

Lataa Cutter & Buck -tuotekuvasto tästä.

    Ota yhteyttä