Steitz Secura

Haluatko Steitz Secura -turvajalkineet testikäyttöösi ilmaiseksi?

Miksi tyytyisit huonosti istuvaan turvakenkään, kun täydellinen on tarjolla samalla rahalla? Steitz Secura -turvajalkineita saa nyt Suomesta.

Haemme 20 testikäyttäjää eri toimialoilta. Valitsemme testikäyttäjät hakijoiden keskuudesta 30.9.2022 ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti.

On väliä millä kävelet – Parasta käyttömukavuutta!

Steitz Secura -turvajalkineet ovat käyttömukavuudeltaan verrattomat muihin markkinoilla tarjolla oleviin turvajalkineisiin verrattuna. Niiden ominaisuudet tekevät työskentelystä miellyttävää, minkä lisäksi huolellisesti suunnitellut ergonomiset ratkaisut auttavat käyttäjää välttymään erilaisilta työstä johtuvilta vaivoilta.

Anna Steitz Secura -turvakenkien vaikuttaa koko kehosi hyvinvointiin

Meidät on luotu kävelemään paljain jaloin. Kenkä ei saa olla liian jäykkä eikä notkea, vaan sen pitää tukea jalkaa luontaisesti. Tässä Steitz Secura erottuu kilpailijoistaan. Steitz Secura -turvakengillä kävelet kuin paljain jaloin. Olemme saaneet todella hyvää palautetta Steitz Secura -turvakengistä. Asiakkaidemme lonkka-, polvi- ja selkäkivut ovat vähentyneet merkittävästi, kun he ovat vaihtaneet Steitz Secura -turvakenkiin. Steitz Secura -turvakenkämallistossa on yksilöllisesti valittava kantavaimennustyyny sekä ainutlaatuinen lestijärjestelmä, joka takaa optimaalisen ergonomian. Menetelmä on ainutlaatuinen, ja se on kehitetty yhdessä lääkäreiden kanssa.

Kantavaimennustyyny tasaa kuorman luonnolliselle tasolle

Steitz Securan -turvakengän pohjassa on yksilöllisesti painon mukaan valittava kantavaimennustyyny, joka tasaa paineen ja pehmentää iskukuorman luontaiselle tasolle. Se on muihin turvakenkiin verrattuna täysin ainutlaatuista. Jalat eivät väsy niin nopeasti, ja liikuntaelimistö saa mahdollisuuden palautumiseen. Kantavaimennuksen hyödyt on myös tieteellisesti todistettu.

Istuvuuteen vaikuttaa erityisesti kengän lesti ja rakenne

Jokainen jalka on eripituinen ja -levyinen. Steitz Secura on ratkaissut tämän ongelman monilestijärjestelmällä. Lähes kaikkia kenkämalleja saa neljällä eri lestin leveydellä. Tavallisesti leveäjalkainen joutuu ostamaan isomman kenkäkoon, mutta Steitz Secura -kengistä voi valita oikean kenkäkoon, kun voi valita leveämmän lestin. Oikean kokoinen lesti lisää kengän istuvuutta ja sitä kautta turvallisuutta.

Esimerkki malleista

  Turvajalkine VD PRO 1500 BOA VF

  Siirry

  Turvajalkine VD PRO 1000 VF

  Siirry

  Turvajalkine VD PRO 1800 BOA SF

  Siirry

  Turvajalkine CK 640 Gore Boa SF

  Siirry

  Haluan turvajalkineet testikäyttöön  Steitz Secura asiantuntijat

  Anna Helminen

  Toimitusjohtaja

  Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

  Elina Metsi

  Myyntipäällikkö

  Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.