Nanuk

NANUK-suojalaukut on suunniteltu kestämään pienimmät putoamiset, kovimmat iskut ja kaikki siltä väliltä. KESTÄVÄ. VESITIIVIS. ELINIKÄISELLÄ TAKUULLA.
Nanuk-tuotteisiin

Päihittämätöntä suojaa ja loppuun asti mietittyä muotoilua

NANUK-suojalaukut ovat tulosta vuosien testauksesta sekä laboratoriossa että kenttäolosuhteissa. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa suojaa useassa eri koossa, kokoonpanossa ja värissä. Niissä on patentoitu Powerclaw-lukitusjärjestelmä sekä NK-7-hartsista valmistettu ulkokuori. Näiden ominaisuuksien ansiosta NANUK on valmistettu kestämään luonnon ankarimmat olosuhteet. Kun omaisuutesi on päästävä perille yhtenä kappaleena, sen täytyy mennä NANUKiin.

TERVEYDENHOITO
Nanuk suojaa terveydenhoitovälineitäsi hinnalla millä hyvänsä.

TEOLLISUUS

Vertaansa vailla olevaa suojaa teollisuuteen.

PUOLUSTUSVOIMAT

Parasta puolustusta niille, jotka puolustavat meitä.

Huolellinen sitoutuminen laatuun ja syvällinen käyttäjien tarpeiden ymmärtäminen – NANUK on osoitus huippuosaamisesta arvokkaiden omaisuuksien suojaamisessa. Tutustu lukemattomiin tapoihin, joilla NANUK erottuu edukseen suojalaukkujen saralla:

Elinikäinen takuu

NANUK-suojalaukut soveltuvat, ja ne on sertifioitu, vähintään 100 lentomatkalle. Ne kestävät kovat iskut ja toistuvat kolhut, joita voi esiintyä irrallisessa kuljetuksessa. NANUK-salkut kestävät myös erittäin hyvin tärinää, sadetta, veteen upottamista ja kuumuutta

Keltainen NANUK suoja- ja  kuljetuslaukku osittain veteen upotettuna

NANUK-hyväksynnät

Luottamus ja laatu ovat NANUKin ydintä. Sertifioinnit ovat osoitus horjumattomasta sitoutumisesta erinomaisen suojan ja vertaansa vailla olevan kestävyyden tarjoamiseen.

Ensiluokkaista muotoilua

Pyöristetyt kulmat ja viistetyt reunat yhdistettynä selkeisiin linjoihin luovat muotoilun, joka on yhtä tyylikäs ja moderni kuin kestävä ja luotettava.

Punaisen NANUK suojakotelon pyöristetty kulma
NANUK suojakotelon patentoitu PowerClaw-lukitussalpa

Powerclaw – Ylivoimainen lukitusjärjestelmä

NANUKin patentoitu PowerClaw-lukitusjärjestelmä varmistaa, että varusteesi pysyvät hyvin suojassa elementeiltä, ja se käyttää puristusvoimaa laukun lukitsemiseen. Integroidut liukulukot tarjoavat lisäturvaa ja estävät laukkuasi avautumasta kuljetuksen tai putoamisen aikana. Erittäin kestävä nylonrakenne varmistaa, että arvokkaat esineesi pysyvät turvassa riippumatta siitä, minne matkasi vie.

Vesi- ja pölytiivis IP67-luokituksella

NANUK-suojalaukut ovat kysyttyjä etsintä- ja pelastustehtäviin, merikuljetuksiin ja sukellukseen. Tämä johtuu sen luotettavasta vedenpitävyydestä, joka kestää muodonmuutokset ja ajan. NANUKin pitkäkestoinen, vesitiivis tiivistys varmistaa, ettei mitään pääse sisään.

Kestävä & kevyt NK-7 -hartsi

Kestävät, kevyet ja NK-7 hartsirungoilla varustetut NANUK-suojalaukut on muotoiltu pyöristetyillä kulmilla, paksuilla seinämillä sekä ylimitoitetuilla yksityiskohdilla. Riippumatta siitä, mitä luonto heittää sen tielle, NANUK on rakennettu kestämään. NANUK on myös iskuja vaimentava, jotta laukku, ja mikä tärkeintä, sen suojaama herkkä sisältö, eivät vahingoitu.

Useita eri värivaihtoehtoja

Olipa kyse esteettisestä mieltymyksestä tai käytännöllisemmistä syistä, väri on tärkeä ominaisuus kaikille NANUK-käyttäjille – valitse 10 värin paletista. Värit vaihtelevat huomio-oranssista oliivinvihreään, joten voit joko maastoutua tai erottua näkyvästi sen mukaan, mitä tehtäväsi vaatii.

Metallivahvistetut paikat riippulukoille

Pyörällisissä ja pitkissä suojalaukuissa on metallivahvisteiset paikat riippulukoille, joiden ansiosta voit lukita varusteesi ja kuljettaa ne aina luottavaisin mielin. Saatavilla ovat myös TSA-hyväksytyt NANUK-riippulukot, jotka ovat täydellinen lisävaruste niille, jotka lentävät säännöllisesti.

Sulavaliikkeiset polyuretaanipyörät

Sujuva liikkuvuus on suuri etu etenkin haastavia laitteita ja varusteita kuljetettaessa. Kaikki NANUKin Pyörälliset ja Pitkät laukut on varustettu polyuretaanilla valetuilla polykarbonaattipyörillä. Samoin kuin rullaluistimissa, nämä pyörät ja niiden ruostumattomasta teräksestä valmistetut laakerinsa varmistavat hiljaisen ja vaivattoman matkan monenlaisissa maastoissa ja erilaisissa sääolosuhteissa.

Säädettävä vetokahva

NANUKin sisään vedettävän kahvan ansiosta kuljetus tapahtuu vaivattomasti. Kahva voidaan säätää kahteen eri korkeuteen, ja pikavapautuspainike mahdollistaa helpon käytön yhdellä kädellä.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut