Tekemisen ilo -stipendien saajat valittu

40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi avaamamme Tekemisen Ilo -stipendihaun hakemukset on arvioitu ja voittajat valittu

Teknosafe Oy juhlii vuonna 2021 – perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta. Näiden vuosikymmenien aikana palo- ja työturvallisuusala on muuttunut merkittävästi. Jatkuvan uudistumisemme ansiosta viemme nyt osaltamme koko alaa eteenpäin – edelleen imatralaisena perheyrityksenä. Perheet, perhearvot, lapset ja nuoret sekä imatralaisuus ovat meille tärkeitä asioita. Meille yrityksenä myös ilo on yksi toimintaamme ohjaavista arvoista.

Avasimme alkuvuonna juhlavuotemme kunniaksi lasten ja nuorten harrastustoiminnalle kohdistetun stipendihaun, jolla haluamme tukea seuroja tai yhteisöjä, joissa toimitaan ilolla, yhdessä.

Saimme 18 hakemusta, joista jokaisen toiminnan taustalla on aito halu ja innostus lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Palkitsemisen kriteereiksi olimme asettaneet mm. yhdessä tekemisen, suvaitsevaisuuden, kiusaamiseen puuttumisen, vastuullisuuden, esimerkkinä toimimisen, yksilön kunnioituksen ja tekemisen ilon. Valintaraati (Kaisa Heino, apulaiskaupunginjohtaja, Imatran kaupunki; Sakari Pusenius, aluejohtaja, Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry; tomi Hämäläinen, nuorisotyönohjaaja, Imatran seurakunta; Timo Rissanen, teatterinjohtaja, Imatran teatteri; Anna Helminen, toimitusjohtaja/hallituksen jäsen, Teknosafe Oy ja Elina Metsi, myyntipäällikkö/hallituksen jäsen, Teknosafe Oy) arvioi hakemuksia asetettujen kriteerien pohjalta

Jaossa oli neljä (4) kappaletta 1000 euron arvoista Tekemisen ilo -stipendiä. Näiden lisäksi tuomaristo halusi antaa yhden erityismaininnan ja tälle hakijalle Teknosafe Oy antaa 400 € stipendin.

Kiitämme kaikista hakemuksista. Mahtavaa, että olitte nähneet vaivaa hakemusten eteen! Toivotamme teille kaikille tekemisen iloa!

Tekemisen Ilo -stipendin saajat

Imatran Golf ry

Iloa pursuava hakemus ja toiminta, joka mahdollistaa harrastajille matalalla kynnyksellä kutsua kavereita mukaan kokeilemaan, vastuullisesti ja eettisesti valitut arvot näkyvät toiminnassa

Imatran Pallo-Veikot, D-tytöt

Joukkueella on todella hyvät yhteiset säännöt, jotka näkyvät toiminnassa. Harrastajat ovat todella sitoutuneita harjoitteluun ja toimintaan ja ymmärtävät, ettei aina menestytä mutta silti tsempataan.

Saimaan Sissit ry

Yhdistys toteuttaa toiminnassaan valtakunnallisia toiminnan tavoitteita ja menetelmiä tukien lasten ja nuorten kasvua. Toiminta pohjautuu avoimuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteille.

Imatran Nuorisosirkus ry

Kaikille soveltuvassa toiminnassa panostetaan hyvään ryhmähenkeen ja kannustavaan ilmapiiriin. Toiminta ei perustu kilpailemiseen ja vaan taitojen omaehtoiseen kehittämiseen.

Kunniamaininta 400€

Onnenkäpälät ry

Yhdistyksen kerhotoiminta on maksuttomana toimintana osoitus siitä, että yksittäisen ihmisen merkitys toiminnan aloittamisessa ja hyvän luomisessa on merkityksellinen.

Tällä palkitsemisella haluamme erityisesti kannustaa meitä kaikkia tekemään asioita yhdessä ja toisten eteen.

Lisätiedot: Teknosafe Oy, Anna Helminen, 040 548 3790

    Ota yhteyttä