Jaamme harrastustukea – hae Tekemisen Ilo -stipendiä

Juhlavuoden kunniaksi jaamme juhlavuoden tukea lasten ja nuorten harrastuksiin. Annamme haettaviksi neljä (4) kappaletta 1000 euron suuruista Tekemisen ilo -stipendiä, joilla Teknosafe tukee imatralaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa vuonna 2021.

Teknosafe Oy juhlii vuonna 2021 – perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta. Näiden vuosikymmenien aikana palo- ja työturvallisuusala on muuttunut merkittävästi. Jatkuvan uudistumisemme ansiosta viemme nyt osaltamme koko alaa eteenpäin – edelleen imatralaisena perheyrityksenä. Perheet, perhearvot, lapset ja nuoret sekä imatralaisuus ovat meille tärkeitä asioita. Meille yrityksenä myös ilo on yksi toimintaamme ohjaavista arvoista.


Etsimme lasten ja nuorten harrastusjoukkueita, seuroja tai yhteisöjä, joissa myös toimitaan ilolla, yhdessä.

Stipendin saamisen edellytys ei siis välttämättä ole huippumenestys, maalien määrä tai nopeus. Stipendin arvoista toimintaa voi osoittaa esimerkiksi yhdessä tekeminen, kiusaamiseen puuttuminen, suvaitsevaisuuteen panostaminen, vastuullisuus, kimppakyyditysten järjestäminen, harrastevälineiden kierrätys tai esimerkiksi luonnon ja ympäristön kunnioittaminen. Me etsimme yhteisöä, joka toimii esimerkillisesti ja jossa jokaisella yksilöllä on hyvä olla. Työntekijöihin satsaavana perheyrityksenä me tiedämme, kuinka tärkeä oman joukkueen hyvinvointi on ja haluamme tukea tiimejä, jotka ymmärtävät reilun yhteishengen merkityksen.


Jaossa Teknosafen juhlavuoden kunniaksi neljä (4) kappaletta 1000 euron arvoista Tekemisen ilo -stipendiä.

Tutustu ohjeisiin ja hae! Tee kanssamme parempi huominen.

LISÄTIETOJA JA HAKUOHJEET

Kuka Tekemisen ilo -stipendiä voi hakea?
Stipendiä voivat hakea aktiivisesti alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa toteuttavat seurat, joukkueet tai yhteisöt (rekisteröity yhdistys tai vastaava), jotka toimivat Imatralla. Hakijoilta edellytetään selvitystä hakemusta koskevan hakijajoukon alaikäisten harrastajien määrästä. Harrastustoiminnan lajia ei ole rajattu.


Mihin menoihin Tekemisen ilo -stipendiä voi hakea?
Stipendiä voi hakea harrastusseuran toimintaan. Tukea voi käyttää esimerkiksi harrastamisen hankintoihin ja kuluihin: harrastusvälinehankintoihin, harrastusasujen hankintaan, erikoisvalmennuksen hankintaan tai muuhun perusteltuun syyhyn.

Tekemisen ilo -stipendiä ei voi käyttää esimerkiksi harrastusryhmän opinto- tai virkistysmatkaan tai virkistystoimintaan. Hakijoiden tulee hakemuksessaan eritellä mihin Tekemisen ilo -stipendin käyttäisivät. Stipendi tulee käyttää vuoden 2021 aikana ja sen käyttämisestä tulee raportoida Teknosafelle vuoden 2021 aikana.

Hakuaika?
Stipendihakemus tulee toimittaa Teknosafelle viimeistään perjantaina 19.2.2021 klo 16.

Miten stipendiä haetaan?
Stipendihakemus täytetään oheisen linkin kautta
: https://fi.surveymonkey.com/r/tekemisenilo

Tämän hakemuslomakkeen lisäksi hakemusta voi, ja suositellaan, täydennettäväksi lisämateriaalilla, jonka voi toimittaa Teknosafelle hakemuksen formaatista riippuen esimerkiksi postitse (Teknosafe Oy, Sauramonkuja 1, 55800 Imatra) tai sähköpostitse (elina.metsi@teknosafe.fi).

Suurien tiedostomuotojen kohdalla suosittelemme tiedoston lähettämistä wetransfer.com -palvelun kautta edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksia ei palauteta hakijoille.

Lisämateriaalit käsitellään yhdessä hakemusten kanssa ja niillä voi olla vaikutusta valintaan. Suosittelemme luovuuden ja tekemisen ilon näkymistä hakemuksessa.

Tuomaristo?
Hakemukset arvioivat ja stipendien saajista päättävät:

Kaisa Heino, apulaiskaupunginjohtaja | Imatran kaupunki
Sakari Pusenius, aluejohtaja | Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry
Tomi Hämäläinen, nuorisotyönohjaaja | Imatran seurakunta
Timo Rissanen, teatterinjohtaja | Imatran teatteri
Anna Helminen, toimitusjohtaja/hallituksen jäsen | Teknosafe Oy
Elina Metsi, myyntipäällikkö/hallituksen jäsen | Teknosafe Oy; tuomariston sihteeri + esittelijä

Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Palkittujen julkistaminen
Teknosafe julkistaa palkittavat maaliskuun loppuun mennessä. Palkittavien yhteisöjen yhteyshenkilöihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Stipendin hakijoille huomioitavaa

Stipendin saajat sitoutuvat käyttämään tuen hakemuksessa yksilöimään hankintaan vuoden 2021 aikana.

Stipendin saajat antavat Teknosafelle luvan julkaista tekemänsä hakemuksen ja sen liite/liitteet tarvittaessa.

Stipendin saajat lupautuvat tulemaan paikalle stipendiensaajien julkistustilaisuuteen Teknosafen ilmoittamana ajankohtana kevättalven 2021 aikana. Teknosafe saa käyttää tilaisuuden materiaalia markkinoinnissaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

Stipendin saajat sitoutuvat raportoimaan Teknosafelle stipendin käytöstä vuoden 2021 loppuun mennessä. Lisäksi Teknosafelle toimitetaan vähintään kaksi lyhyttä videota harrastusseuran toiminnasta vuoden 2021 aikana. Raporteissa pyydetään esittelemään toimintaa sekä stipendin käyttöä. Kaikkia raportointimuotoja Teknosafe saa käyttää omassa markkinoinnissaan ja sosiaalisen median kanavissa.

    Ota yhteyttä