Turvaa sinua varten

Elämä on arvaamatonta. Kaikkiin yllätyksiin ei voi varautua, mutta onneksi moniin voi. Se on myös syy, miksi Teknosafe perustettiin yli 30 vuotta sitten: turvaamaan jokaisen ihmisen hyvää elämää työssä, kotona ja vapaalla.

Meille turvallisuus tarkoittaa ihmishenkiä pelastavia pelastuskalustoja, turvallisia askeleita töissä, automatiikkaa, joka tulee ihmisen avuksi hädän hetkellä. Ennen kaikkea osaamista, jolla turvallista elämää uhkaavia tilanteita torjutaan ja ennakoidaan jo hyvissä ajoin.

Vain parasta

Meille on ollut aina tärkeää kulkea alan eturintamassa. Tarjoamme alan luotettavimmat tuotteet ja asiantuntevimman palvelun. Koulutamme, huollamme ja vastaamme siitä, että asiakkaanamme sinulla on käytössäsi aina alan uusimmat ja turvallisimmat ratkaisut arkesi suojaksi.

Sydämemme on Imatralla, mutta toimimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Se takaa, että toimimme vastuullisesti, kestävästi ja jatkuvasti kehittyen. Lupaamme paljon, mutta tämä on lupauksistamme kaikkein tärkein: teemme Teknosafessa joka päivä kaikkemme sen eteen, että huominen olisi tätä päivää turvallisempi.

Koska turvallisuus asuu meillä.