Steitz Secura on saksalainen, Euroopan johtava turvajalkinevalmistaja. Se on toiminut markkinoilla jo yli 150 vuotta. Tänä aikana tuotekehitys on ollut tärkeässä osassa toimintaa tähdäten jalkineiden toimivuuteen, mukavuuteen ja muotoiluun. Valikoima on täynnä käyttäjän terveyttä ja turvallisuutta edistäviä innovaatioita. Ergonomiaa parantavat yksityiskohdat hyödyttävät kaikkia käyttäjiä kaikilla toimialoilla.
Asiantuntijamme auttavat sinua
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Steitz Secura tuotteet

VD 4060 ESD

Siirry

Turvajalkine VD PRO 1000 VF

Siirry

Pohjallinen Ortho-Soft ESD korkea

Siirry

Pohjallinen Ortho-Soft ESD keskitaso

Siirry

Pohjallinen Ortho-Soft ESD matala

Siirry

VD 6691

Siirry

Turvajalkine VD PRO 1100 VF

Siirry

Turvajalkine VD PRO 1500 BOA SF

Siirry

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut