Mikä tekee letkunhuoltolaitteesta ylivoimaisen?

Letkunhuoltolaitteen tärkein tehtävä on puhdistaa letku täydellisen puhtaaksi. Jos pesu tehdään liian vähäisellä vesimäärällä, mikään laite ei pysty pesemään letkua täysin puhtaaksi. Täydellisen pesutuloksen lisäksi ylivoimainen letkunhuoltolaite on turvallinen, tarvitsee vähän tilaa, toimii automaattisesti, jatkuvatoimisesti ja ympäristöystävällisesti.

Letku pysyy puhtaana vain kun käytetään riittävästi vettä

HM200-letkunpesulaitteisto pesee letkut korkeapainesuuttimilla ja harjoilla, jolloin letku saadaan erittäin puhtaaksi. Harjat pesevät ensin ja korkeapainesuuttimet sen jälkeen. Korkeapainejärjestelmä poistaa näkymättömän lian ja tekee letkusta niin puhtaan kuin se vain voi olla.

Korkeapaine irrottaa lian letkusta ja veden virtaus kuljettaa lian pois. Mitä enemmän vettä kulutetaan, sitä parempi on pesutulos. Jos pesu tehdään liian vähäisellä vesimäärällä, mikään laite ei pysty pesemään letkua täysin puhtaaksi. Riittämättömällä vesimäärällä pesty letku voi edelleen sisältää letkua käsittelevän henkilön terveydelle haitallisia aineita. HM200-letkunhuoltolaitteen vedenkulutus on 22 l/min pesun aikana. Se takaa täydellisen puhtauden.

Automatisoitu ja optimoitu prosessi takaa taloudellisuuden

Ylivoimainen letkunhuoltolaite pesee, koestaa, kuivaa ja kiepittää samalla käsittelyllä. Näin toimii HM200-letkunhuoltolaitteisto.

Ainoana markkinoilla HM-sarjan letkunpesulaitteessa seuraavan letkun pesu on mahdollista heti, kun edellisen letkun ensimmäinen liitin on ulostuloaukossa. Kaikissa muissa järjestelmissä edellinen letku tulee ottaa pois laitteesta ennen kuin seuraavan letkun käsittely voidaan aloittaa. Tämän ainutkertaisen ominaisuuden ansiosta laitteen kapasiteetti on noin 12-15 letkua tunnissa. Jatkuvatoimisuus antaa merkittävästi paremman suorituskyvyn, koska läpäisyaika jää lyhyemmäksi. Silti kaikki toimenpiteet tulevat tehdyksi niin, että lopputuloksena on standardin vaatimusten mukaan käsitelty, todella puhtaaksi pesty letku.

HM200-letkunhuoltolaitteisto myös koeponnistaa paloletkun koko pituudelta liittimineen, mikä on ainoa oikea, paloletkustandardin mukainen tapa. Koeponnistuksen aikana voidaan havaita samanaikaisesti useita mahdollisia reikiä. Mitä pienempi tilantarve huoltolaitteella on, sitä taloudellisempi se on. HM200- letkunhuoltolaitteiston tilan tarve on vain alle 9 m2.

Turvallinen laite huomioi sekä terveys- että ergonomianäkökulmat

HM200-letkunhuoltolaitteiston käsittelyprosessi minimoi letkun käsittelyn ja nostamisen ja huomioi siten terveys- ja ergonomianäkökulmat.

Letkuhuoltoa tekevä henkilö on koko prosessin ajan hyvin suojattuna kaikkia mahdollisia letkuvioista aiheutuvia vaaratilanteita vastaan. Työn tehokkuus on myös parempi kuin letkupesupöytiä käytettäessä, koska visuaalisen tarkastuksen suorittamiseksi ei ole tarpeen liikkua pitkiä matkoja. Mahdolliset reiät koko letkun pituudelta voi havaita yhdellä kertaa, mikä tekee vikaantuneiden letkujen käsittelystä nopeaa.

HM200-letkunhuoltolaitteiston liotus- ja kuljetusaltaassa on ainutlaatuinen rakenne. Sen siirrettävät sisäseinät pitävät letkut pystyasennossa. Tällöin pesua hoitavan henkilön ei tarvitse tehdä tarpeettomia nostoja eikä tarpeettomasti koskea likaiseen materiaaliin.

Monitoiminen kosketusnäyttö näppäimillä ja suomenkielinen valikko lisäävät osaltaan HM200-letkunhuoltolaitteiston käyttömukavuutta ja -turvallisuutta.

Tutustu HM200-laitteeseen tarkemmin täältä.    Ota yhteyttä