ELACIN - Yksilölliset kuulonsuojaimet

Yksilölliset Elacin-kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käsityönä käyttäjän korvasta otettavan valosmallin mukaan. Yksilöllisistä kuulonsuojaimista käytetään myös nimitystä muotoon valetut kuulosuojaimet.

Yksilölliset Elacin-kuulonsuojaimet tarjoavat miellyttävän ja tehokkaan tavan suojata kuuloa.


Mallinotto suojaimen valmistusta varten

Valittuasi opastuksellamme tarpeisiisi sopivat Elacin kuulosuojaimet, on aika ottaa valosmalllit korvakäytävästäsi.

Mallit otetaan myyntipisteessämme Imatralla. Mallinottoa varten on hyvä varata aika etukäteen, näin varmistat että toimenpide hoituu nopeasti ja keskeytyksettä rauhassa.

2-3 päivää ennen mallinottoa on hyvä puhdistaa korvakäytävät vaikusta (vahasta). Korvat voi käydä puhdistuttamassa terveydenhoitajalla / työterveyshoitajalla tai apteekeista saatavalla huuhteluaineella. Runsas vaikku (vaha) korvakäytävässä estää valosmallin tekemisen.

Flunssa aiheuttaa usein turvotusta korvakäytäviin, joten emme suosittele saapumista mallinottoon flunssaisena.
Ilmoita mallinottajalle jos korvasi on leikattu

Mallit otetaan käyttäen silikonipohjaista valosmateriaalia. Korvakäytävään asetetaan pumpuli/vaahtomuovituppo ja valosmateriaali injektoidaan korvakäytävään. Kuivuminen kestää n. 4-5 min. Valosaineen kuivumisen aikana ei saa puhua vaan leuka tulee pitää mahdollisimman rentona. Näin varmistetaan, että korvakäytävästä saadaan mahdollisimman tarkka normaaliolotilan valos.Valosmallit lähetetään tehtaalle valmistukseen. Suojaimet ovat valmiina n. 4-5 viikon päästä mallinotosta.

Kokonaisuudessaan mallinottokäyntiä varten on hyvä varata aikaa 20-30 minuuttia.
Varaa aikasi soittamalla 05 680 7700.