Vaahtonesteet | Sthamer

2000-luvulla palosuojelun haasteet kasvavat ja muuttuvat. Tavoite ei ole ainoastaan sammutusaineiden suorituskyvyssä vaan tasapuolisesti myös vastuullisissa ratkaisuissa, jotka ovat hyväksi sekä ympäristölle että yhteiskunnalle. Tulen ehkäisy ja reagointi tuleen on herkkä ja monimutkainen tehtävä: erityisesti teollisuussektorilla tämä saavutetaan vain kehittyneellä sekä hyvin suunnitellulla ja valmistetulla tuotevalikoimalla.

STHAMER-yhtiön perustamisesta v. 1886 lähtien kehityksestä vastasi Tohtori Richard Sthamer. Tänä päivänä yrityksen johdossa on perheen neljäs sukupolvi. Yrityksen tavoitteena on tuottaa korkealaatuisia tuotteita ja samanaikaisesti huomioida asiakkaiden erilaiset vaatimukset. Tätä filosofiaa on seurattu tinkimättömästi vaahtonesteiden erinomaisuuteen keskittyen yli 80 vuoden ajan. Suuri määrä tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa ja asema yhtenä maailman johtavista valmistajista sekä kansallisesti että kansainvälisesti ovat tämän itsenäisen yrityksen menestyksen merkkejä.

Yrityksen toimintapolitiikka keskittyy kestävyyteen, missä kommunikointi ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on tärkein tavoite. Räätälöidyt ongelmanratkaisut, joustava toiminta sekä luotettava palvelu takaavat perustan luotettavalle ja pitkäaikaiselle yhteistyölle.

STHAMER-yhtiössä panostetaan uusimpaan teknologiaan ja laadunhallintaan tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja tuotannossa. Näin mahdollistetaan laadukkaiden, teknisesti erinomaisten ja suorituskykyisten tuotteiden valmistus.

STHAMER-sanonta ”Vaahdolla tulta vastaan” on tänään synonyymi parhaille vaahtonesteille ja on tulevaisuudessakin yrityksen sitoutumisen ja motivaation perusta.