Hyppytyynyt

Vetter-hyppytyynyt – Nopeaan pelastamiseen 25 metrin korkeuteen asti!

Hyppytyynyt tarjoavat nopean avun, kun pelastuskohteen tila on rajallinen tai jos tikasauto ei pääse kohteeseen. Hyppytyynyn avulla voidaan varautua vaikeisiin pelastustilanteisiin. Vetter SP 16 ja SP25 hyppytyynyt ovat nopeita käyttöönottaa ja helppo siirtää. Näin voidaan saavuttaa myös rakennusten sivu- ja piha-alueet. Hyppytyynyt tarjoavat turvallisen ratkaisun loukkuun jääneiden ihmisten pelastamiseen.

Hyppytyynyistä SP 16 on ainut standardisoitu hyppytyyny Saksassa. Omasta ja asianomaisten henkilöiden turvallisuudesta tulee varmistua pelastettessa erityisen korkealta. Vetter-hyppytyynyihin voi luottaa.

Neonkeltaiset sivuseinät parantavat hyppytyynyn näkyvyyttä yöllä tai huonossa säässä. Laskeutumisalueet ovat psykologisesti optimoituja: sinisen ympyrän, joka on kehitetty yhdessä kokeneen psykologin professori Horst Schuh:n kanssa, on osoitettu vähentävän hyppääjän kokemaa pelkoa.

Hyppytyynyt on testattu riippumattoman laitoksen toimimesta ja standardin DIN 14151 T 1 ja T 3 mukaan tai siihen perustuen. Tämä standardi edellyttää yksityiskohtaista testausta sisältäen useita pudotuksia eri massoilla ja eri korkeuksilla. Pysähdyksen vaikutuksen mittaamisessa testinuken käyttö on erityisen tärkeää. Ennen kaikkea on tärkeää estää hyppäävän henkilön iskeytymistä liian lujaa tyynyyn, estää henkilön iskeytyminen maahan hyppytyynyn läpi tai jopa henkilön nousu ylös tyynyltä.

Lyhyesti sanoen:
Vain sertifioidulla tyynyllä voidaan suojata hyppäävää henkilöä ja pelastushenkilöstöä sekä minimoida vahingot.

Näytetään kaikki 3 tulosta