Crash Recovery System -ohjelmisto

Crash Recovery System (CRS)-ohjelmisto on pelastustyökalujen käyttöön ja turvalliseen työskentelyyn oleellisesti liittyvä työväline, josta käyttäjä näkee ajoneuvo/tyyppikohtaisesti varottavat kohteet, esimerkiksi akun, turvatyynyt jne.

Ohjelma toimii Windows, iOS ja Android käyttöjärjestelmissä ja se myydään vuoden käyttöoikeudella.
Toimitamme lisenssikoodit sekä uusiin käyttöoikeuksiin, että vanhojen käyttöoikeuksien päivityksiin.
Ohjelman päivitykset tapahtuvat online-päivityksinä kuukausittain ja sisältyvät lisenssin hintaan. Lisenssi on laitekohtainen.


Miksi käyttää Crash Recovery System -ohjelmistoa?

Autoteollisuus kehittyy ja uusia teknologioita otetaan käyttöön nopeassa tahdissa. Lujan teräksen käyttö, lisävahvistukset ja -raudoitukset sekä lukuisat turvajärjestelmät tuovat nykyautoissa turvaa matkustajille kolaritilanteissa. Näiden ansiosta matkustajien eloonjäämisluvut kolaritilanteissa ovat parantuneet merkittävästi. Ajoneuvoja varustetaan myös vaihtoehtoisilla voimanlähteillä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisempiä vähäisten päästöjen ansiosta.

Kolaritilanteessa nämä uudet teknologiat muodostavat kuitenkin turvallisuusuhan ja lisäävät haasteita pelastushenkilöstölle heidän auttaessa loukkuun jääneitä kolariuhreja. Ei ainoastaan turvatyynyt ja turvavöiden esikiristimet, mutta myös uuden teknologian voimanlähteet luovat uusia turvallisuusriskejä.

  • Mitä pelastushenkilöstön tulee tietää, kun tällainen auto on osallisena kolaritilanteessa?
  • Mitkä ovat tarkalleen ne vaarat ja riskit mitä kyseiseen autoon liittyy kolaritilanteessa?
  • Mitä pelastushenkilöstön tulee tietää voidakseen toimia turvallisesti ja tehokkaasti?
  • Mikä tiedosta on merkityksetöntä ja voi johtaa ylilyönteihin?

CRS-ohjelmisto antaa tarpeellisen tiedon ja välineet tehokkaaseen ja turvalliseen toimintatapaan kolaritilanteissa ympäri maailman!

kuva

Näytetään kaikki 2 tulosta