Hydrauliset pelastusvälineet | Lukas

LUKAS on kehittänyt hydraulisia pelastusvälineitä vuodesta 1972 lähtien. Tuotteitamme on käytössä kaikkialla maailmassa ja ne auttavat pelastamaan ihmishenkiä. Tästä johtuen kiinnitämme erityistä huomioita työkalujemme laatuun. ”Made in Germany“ valmistetut LUKAS-pelastustyökalut tarkoittavat laatuvarmuutta, tarkkuutta ja intohimoa. Voit luottaa teknologiaamme pelastustehtävissäsi. Olemme innovatiivisia ja kehitämme jatkuvasti työkalujamme palvelemaan käyttöäsi. Pelastustehtävissä käytettävien työkalujen tulisi olla kevyitä, käyttömukavia ja tehokkaita.

Tämä ei ole vaikeaa, kun valmistaja on kansainväliseen IDEX-konserniin kuuluva LUKAS. IDEX Fire & Safety -perheen kautta voimme toimia maailmanlaajuisesti, voimme vaihtaa kansainvälistä tietotaitoa ja saattaa kansainvälisille markkinoille ensiluokkaisia ja tehokkaita pelastustyökaluja.

Haluamme pelastaa ihmishenkiä kanssasi!
Toimitaan joukkueena!

Olemme maailman ensimmäinen hydraulisen leikkurin valmistaja ja meillä on yli 40 vuoden kokemus pelastustyökalujen valmistuksesta kansainvälisille markkinoille.

LUKAS-pelastustyökalut ovat käyttäjäystävällisiä, tehokkaita ja nopeita käyttää. Olemme uskottava kumppani, johon voi luottaa. Pelastushenkilöstön ja onnettomuuteen joutuneiden ihmisten turvallisuus on tärkein kriteeri, kun kehitämme tuotteitamme.

Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä. Ne on tarkoitettu liikkuvaan käyttöön ja ne ovat huolella suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten.