Vuodonilmaisin G300 II

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

G300 on suunniteltu vuotojen tarkkaan havaitsemiseen. Suurissa kaasupitoisuuksissa G300 hälyttää pylväskuvakkeena.

Kirkas ja yksinkertainen näyttö ja hälytys Muuttuvat kaasulukemat näkyvät ääni- ja visuaalisena hälytyksinä. Äänihälytyksen taajuus muuttuu kaasua lähestyttäessä ja sen luota poistuttaessa. Vuodot voidaan huomata luotettavasti myös suurissa putkistoissa.

Helppokäyttöinen

Käyttö vain yhden näppäimen kanssa. Ladattavalla akulla varustettu ilmaisin toimii yli 8 tuntia.

Laaja mittausalue

G300 reagoi jopa 5 ppm kaasupitoisuuksiin ja mittaa yli 10000 ppm (= 1 % Vol.) pitoisuuksia. Useita ääni- ja visuaalisia hälytyksiä eri kaasupitoisuuksille. Helppo vaihto mittausalueesta toiseen vain nappia painamalla – mahdollistaa onnistuneen mittauksen myös kaasupitoisssa tiloissa. ”Nurkantaaksemittaus” ”Hanhenkaula” – joustava putki – voidaan työntää eri tiloihin. Joustavuus mahdollistaa kaasupitoisuuden mittauksen myös kulmien takaa.

Pitkä elinikä

G300 toimii kemisorptisella periaatteella. Sillä on lyhyt lämpenemisaika ja pitkä elinikä. Nollapisteensäätö tapahtuu automaattisesti yhden napinpainalluksen jälkeen.

Laaja valikoima lisävarusteita

G300 II setti sisältää: anturin, hanhenkaulan, helix-kaapelin ja laturin. Joustava helix-kaapeli mahdollistaa G300 II:n kantamisen taskussa, vain anturi kädessä. Hanhenkaulan ja helix-kaapelin käyttämällä voidaan päästä mittaamaan pitkistä matkoista ja vaikeista paikoista. Anturi ja lisävarusteet voidaan asentaa ilman työkaluja.

Edut

Pieni, kevyt ja kestävä

Helppokäyttöinen

Luotettava syttyvien- ja kylmäaineiden mittaus (esim. ammoniakki)

Yli 8 tunnin toiminta-aika

Joustava ja kustannustehokas

Pitkä elinikä

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.