Vaakavaijerijärjestelmä Sala Uni-8

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

8 mm Permanent Horizontal Lifeline -vaakatason turvavaijerijärjestelmä on kiinteästi asennettava, kestävä, turvallinen, toiminnallinen ja kustannustehokas turvaratkaisu monimuotoisiin asennuskohteisiin, kun halutaan huolehtia putoamissuojauksesta tinkimättä liikkuvuudesta. Soveltuu putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteeksi tai elämänlangaksi yhdelle tai useammalle henkilölle. Turvavaijeri voidaan asentaa yhtenäisenä myös kulmien ohi. Soveltuu erityisen hyvin moderneihin rakennuksiin, teollisuuteen ja ympäristöltään vaativiin kohteisiin. Minimaalinen määrä liikkuvia osia ja korkealuokkaiset materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja alhaiset elinkaarikustannukset.

Järjestelmä on suunniteltu siihen että kiinteistön katoilla voidaan työskennellä te­hokkaasti ja turvallisesti noudattaen voimassa olevia säädöksiä. Järjestelmä mahdollistaa monenlaisten työtehtävien suorittamisen alueilla, joissa työskentely saattaisi muuten olla vaarallista ja estää käyttäjiä altistumasta tarpeettomille riskeille.

Vaijeri kiinnitetään rakenteisiin kiinteillä kiinnikkeillä, tai nykäysvoimia vaimentavilla kiinnikkeillä/kattopollareilla. Käyttämällä jänneväleissä välivarmistuspisteitä, voidaan järjestelmä suunnitella kattamaan erittäin suuriakin alueita. Asennuskorkeus voidaan valita jalkojen tasolta ylöspäin, kohteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen. Vaijeri voidaan asentaa max 15 astetta kaltevaksi. Henkilösuojainten kiinnityspisteenä toimiva liukuvaunu voidaan asentaa ja irrottaa missä tahansa kohtaa järjestelmää ja se kulkee vaijerissa esteettä, myös välivarmistuspisteiden ohi. Vaijeriin voidaan asettaa yksi tai useampi vaunu käyttötarkoituksesta ja suunnittelusta riippuen. Järjestelmän asentaa valtuutettu asentaja. Järjestelmä tulee määräaikaistarkastaa valtuutetun asentajan toimesta vähintään 12 kk välein, erittäin vaativissa olosuhteissa useammin mikäli aiheellista. Järjestelmällä on 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Maksimielinikä: rajoittamaton, vaatii säännönmukaisen tarkastamisen. Järjestelmä suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen.

Asennuksen valmistuttua asentaja tarjoaa asiakkaalle seuraavat:

– Sertifikaatti järjestelmän käyttöönotosta

– Järjestelmäkyltti (kiinnitettynä järjestelmään johtavan kulkuväylän lähelle)

– Yksityiskohtainen selostus järjestelmän rakenteesta

– Käyttäjän opas

– Asennuksen sarjanumero

– Järjestelmän käyttäjällä tulee lakisääteisesti olla myös pelastussuunnitelma hätätilanteiden varalle joita järjestelmän käytön aikana voi syntyä (Pelastussuunnitelma voidaan tarjota lisäpalveluna, josta asentaja on oikeutettu korvaukseen).

Maankäyttö- ja rakennuslaki (132/1999) 13 § rakennuksen käyttöturvallisuudesta: Rakennus, jonka korkeus ylittää 9 metriä, tulee varustaa turvaköysien kiinnitysrakentein (Ympäristöministeriön asetus EY direktiivin 98/34/EY 5.3.5 mukaisesti).

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.