Silmänhuuhteluasema Cederroth

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Cederrothin silmänhuuhteluneste on osoittautunut toimivan tehokkaasti niin emäs- kuin happoroiskeissa.

Asemassa on kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineestä. Pullon muotoilu mahdollistaa runsaan huuhtelun noin 1,5 minuutin ajan. 4,5 vuoden säilyvyysaika. Puskuroitu* huuhteluneste lisää mahdollisuuksia pelastaa silmät.

Silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, eli sillä on neutraloiva vaikutus emäs- ja happoroiskeisiin, joten sillä saadaan nopeampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Vaikutus yleisesti tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

Salvequick-laastariautomaatin ansiosta laastareita on aina saatavilla ja käyttövalmiina. Laastarit vedetään alaspäin, jolloin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen. Täydennyspakkaukset ovat lukittuna automaatissa, mikä estää hävikkiä. Tilaa lisätarvikkeille, joten ensiapuaseman sisältö voidaan mukauttaa työpaikan erityistarpeita vastaavaksi.

SISÄLTÖ
• 2 x 500 ml Cederroth silmänhuuhtelu (REF 725200)
• 1 x Salvequick laastariautomaatti, sis. 40 kangaslaastari REF 6444) ja 45 muovilaastari (REF 6036)
• 1 x silmänhuuhteluohje
• 1 x laastariautomaatin avain
mitat 29 x 56 x 12 cm (L x K x S)

*Puskuroitu huuhteluneste lisää mahdollisuuksiasi pelastaa silmät
Cederroth Silmänhuuhtelu vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, ts. sillä on neutraloiva vaikutus emäksisiin ja happamiin roiskeisiin, joten saadaan nopeampi ja tehokkaampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella.  Vaikutus on yleensä tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

 

Suosittelemme myös:

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.