Siirtopumppu TUP 2-1 // TUP 3-1,5 C/CL

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

MAST TUP -siirtopumput ovat Eex II 2G c IIB T3 mukaisesti räjähdyssuojattuja, itseimeviä, kannettavia pumppuja palokuntien, asevoimien sekä teknisten avustusjärjestöjen käyttöön. TUP 3-15C/CL ovat lisäksi standardin DIN 14424 mukaisia.

Mineraaliöljyjen sekä muiden ei-aggressiivisten nesteiden siirtämiseen, joiden kinemaattinen viskositeetti on < 5 cm2/s.

MAST TUP -sarjan suunnittelu perustuu kestäviin, rakennustyömaille tarkoitettuihin pumppuihin. Ne ovat turvallisia käyttää kuivana ensimmäisen täytön jälkeen, ja kestävät hyvin likaa. Lisäksi ne ovat kompakteja, kevyitä ja huoltovapaita. Pumput on varustettu räjähdyssuojatulla moottorikytkimellä, jossa on ylikuormitussuoja.

Tyyppi ”L” on lisäksi varustettu 230 V räjähdyssuojatulla pistorasialla esim. spottivalon kytkemiseen.

Sertifioitu herkkiin ympäristöihin
MAST TUP -siirtopumppu on varustettu 400 V kolmivaiheisella sähkömoottorilla. Pumppua voidaan käyttää luokan 1 ja 2 räjähdysvaarallisilla alueilla syttyvien nesteiden pumppaamiseen räjähdysryhmissä IIA ja IIB sekä lämpötilaluokissa T1-T3.

Vankkatekoinen; suunniteltu kestämään
Luotettava ja lujatekoinen siirtopumppu kestää vaikeimmatkin olosuhteet. Tukeva teräsrunko suojaa pumppua vaurioilta. Edes erittäin likaiset nesteet eivät pysty vaurioittamaan sen likaa hylkivää rakennetta.

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.