Reppusammutin HiGUARD

Sammutusjärjestelmä poliisille, erikoisjoukoille ja puolustusvoimille

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Liikuteltava – Kevyt – Tehokas
HiGUARD on kannettava palontorjuntajärjestelmä, joka perustuu pysyvään paineeseen. Se on suunniteltu poliisille ja erikoisjoukoille.

MOLOTOVIN COCKTAILIT
Kun mielenosoitukset muuttuvat mellakoiksi ja Molotov-cocktaileja heitetään poliiseja kohti, HiGUARD on riittävän tehokas sammuttamaan palot muutamissa sekunneissa. Koska HiGUARD on kevyt, pystyy käyttäjä liikkumaan näppärästi.

PYROTEKNIIKKA
Bengalin soihdut ja muu pyrotekniikka ovat pysyvä uhka urheilustadioneilla ja festivaaleilla. Lisävarusteena saatavalla pyrosuuttimella HiGUARD sammuttaa soihdun yhdellä hyvin kohdistetulla laukauksella. HiGUARD 2:n yhdellä täyttökerralla sammuttaa 12 bengalin soihtua ilman lisätäyttöä!

PIENET PALOT
Pienten tulipalojen sammutus voidaan aloittaa välittömästi! Monet sammutusjärjestelmät vaativat esivalmisteluja, kun taas HiGUARD on heti valmiina sammutukseen.


KEVYT JA TEHOKAS SAMMUTUSVÄLINE


KULKEE MUKANA HELPOSTI MISSÄ VAAN
• paino vain 10 kg (HiGUARD 4) täytettynä
• ketterä käyttää
• repulla maksimaalinen liikkuvuus

SUURI SUORITUSKYKY
• 38 barin käyttöpaine
• kantomatka aina 13,5 metriin asti
• CFRP (hiilikuitu) säiliö takaa maksimaalisen vakauden

MONIPUOLINEN
• ideaalinen poliisille ja erikoisjoukoille
• vaihdettavat suuttimet tarjoavat vaihtoehtoja sammuttamiseen
• saatavana mallit HiGUARD 2, HiGUARD 4 tai HiGUARD 6


HiGUARD 2:n tilavuus on kaksi litraa ja se painaa vain 6 kg! Tämä HiGUARD-malli sopii erityisesti pyrotekniikan sammuttamiseen. Se on niin kevyt, ettei se haittaa liikkumista ja sillä voi silti sammuttaa 12 soihtua yhdellä täytöllä!

Sen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa ja siten sammuttamista voidaan jatkaa nopeasti!

 

 

 

 

HiGUARD 6:n tilavuus on kuusi litraa ja se painaa vain 12 kg! Se soveltuu paremmin pieniin tulipaloihin ja Molotovin cocktailien sammuttamiseen suuremman tilavuutensa ja pidemmän kantomatkansa ansiosta! Yhdellä täytöllä sammuttaa helposti tulessa olevan henkilön.

Se on myös helppo täyttää ja käyttöä voidaan nopeasti jatkaa täytön jälkeen!

 

 

Kolmas malli HiGUARD 4, käyttää samaa säiliötä kuin HiGUARD 6, mutta tilavuus on 4 litraa ja paino 10 kg!

 

VAIHDETTAVAT SUUTTIMET
HiGUARD-järjestelmä on viimeisintä teknologiaa. Monitoimipistoolissa on pikavaihtosuuttimet. Ne voi vaihtaa muutamassa sekunnissa.

Vakiosuihkusuuttimen lisäksi on saatavana lisävarusteena pyrosuutin pyrotekniikan, kuten bengali-soihtujen sammuttamiseksi. Käyttämällä suuttimen jatkopalaa on helpompi saada soihdut maahan ja sammutetuksi.

Paineilman lisääminen HiGUARDiin tapahtuu pistoolilla! Ladataksesi laitteen uudelleen, kiinnitä paineilmapullo pistoolin liittimeen täyttöadapterin kautta.

HIILIKUITUSÄILIÖ
CFRP (hiilikuituvahvisteinen polymeeri) säiliöt ovat kevyempiä kuin terässäiliöt ja kestävät samaa painetta kuin terässäiliöt!

Siksi HiGUARD on suuren suorituskykynsä lisäksi erittäin kevyt. HiGUARD 6:n tilavuus on kuusi litraa, mutta se painaa vain 12 kg täytettynä!
HiGUARD 2 painaa vain 6 kg!

Suuren vakauden lisäksi hiilikuitusäiliöillä on muitakin etuja: ne ovat korroosionkestäviä ja niillä on lähes rajoittamattoman käyttöikä!

CFRP-komposiittisäiliö
• kevyt ja hyvä paineenkesto
• joustava
• turvallinen käyttää
• rajaton käyttöikä, korroosionkestäväTEKNISET TIEDOT

PALOLUOKAT

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.