Pintapelastuspuku Heavy Light FZ

Osasto:

Pyydä tarjous

Ominaisuudet

Heavy Light FZ on valmistettu erittäin kevyestä trilaminaatista. Materiaalin keveydestä huolimatta puku on kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa. Materiaali vähentää veden ulkoista vastusta ja yhdessä teleskooppirakenteen kanssa jakaa ilman tasaisemmin puvun eri osien välille. Koneellisesti PU-teipattujen saumojen ansiosta käyttäjä pysyy
kuivana kaikissa olosuhteissa.

Ergonomisesti hyvin istuva neopreenihuppu. Kasvotiiviste mahdollistaa niin koko- kuin puolinaamarin käytön. Pyörivä täyttöventtiili vähentää letkuun kohdistuvaa rasitusta. Etuvetoketju. Puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumisen ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta. Automaattinen matalaprofiilinen suodattimella
varustettu tyhjennysventtiili. Vähentää venttiilin puhdistustarvetta ja helpottaa muiden varusteiden pukemista. Sisäänrakennetut pikasäädöllä varustetut olkaimet. Sisäänrakennetut kuivatuslenkit. Teleskooppivyötärö; sisäänrakennettujen olkainten ja haaravyön ansiosta puvun ergonomia on kuin erillisessä takissa ja housuissa.

D-renkaat lampun, keräilykassin tms. kiinnittämistä varten. Polvi- ja takamusvahvikkeet. Lateksikumipäällysteiset 5 mm neopreenijalkineet vähentävät lisäeristyksen tarvetta. Sopivan kokoinen jalkine estää ylimääräisen ilman pääsyn jalkineiden sisään ja siitä aiheutuvan nosteen. Kantapäiden remmit pitävät räpylät turvallisesti paikoillaan.

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.