Petzl MGO Open 60 kiinnitin

Pyydä tarjous

Ominaisuudet

Automaattisesti lukkiutuva kiinnitin suurella 63 mm portin avaumalla ja avattavalla kiinnityspisteellä. Soveltuu mm. työvaljaisiin liitetyn liitosköyden kiinnittämiseen ankkuripisteeseen: Suuriin metallirakenteisiin, rakennustelineisiin tai halkaisijaltaan suuriin vaijereihin ja tankoihin. Paksuillakin käsineillä sujuvasti toimiva alumiininen malli, joka mahdollistaa tehokkaan liikkumisen rakenteissa ja tikkaissa.

Työkalulla avattava kiinnityspiste mahdollistaa puolikiinteän asentamisen suoraan erilaisiin liitosköysiin ilman sulkurengasta välissä. Näin kokonaisuudesta saadaan myös lyhyempi ja kevyempi. Mikäli liitosköysi vahingoittuu tai sen enimmäiskäyttöikä tulee täyteen, MGO Open 60 kiinnitintä voi vielä käyttää uudessa liitoköydessä. Suositeltava malli esim. Petzl Absorbica, Petzl Jane ja Petzl Grillon liitosköysiin. Ergonominen lukituksenavauskädensija, jonka ansiosta irrottaminen on nopeaa ja liikkuminen rakenteissa helppoa.

Murtolujuus: Portti kiinni 23 kN, portti avattuna 23 kN. Kiinnistyspisteen portti avataan ja suljetaan toimitukseen kuuluvalla 3 mm kuusiokoloavaimella. Tiivisterenkaiden ansiosta ruuvilukitetta ei tarvita. Kiinnityspisteen portin avauma 15 mm. Kiinnityspisteeseen mahtuu jopa 25 mm leveä liitosköyden pää. Pidentää putoamisen pysäyttävää järjestelmää liitosköyden päässä kokonaisuudessaan vain 22,5 cm. Kokonaispituus 26 cm. Täyttää Euroopan CE EN362 standardin vaatimukset ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. Paino: 480 g. Maksimi elinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tiedoksi: MGO Open 60 kiinnittimen myötä säädettävä Petzl Grillon MGO 3m liitosköysi (L52M 003) on poistunut mallistosta. Jatkossa vastaava kokonaisuus kasataan halutun pituisesta Grillonista ja MGO Open 60 kiinnittimestä.

Tietoa tuotteen nimestä: MGO tulee sanoista Maillon Grande Ouverture (= kiinnitin suurella avaumalla)

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.