Petzl Captiv -asemointitanko 10kpl

Pyydä tarjous

Ominaisuudet

Sulkurenkaan asemointitanko, joka liitetään Petzl Am’D lukkosulkurenkaaseen tai Petzl Rollclip taljapyöräsulkurenkaaseen. Pitää sulkurenkaan oikeassa asennossa pituussuuntaan kuormitettuna, vähentää kääntymisen mahdollisuutta ja pitää sulkurenkaan kiinni laitteessa tai liitosköydessä. Captivin asennettuna varusteiden käyttöönotto on nopeaa, turvallista ja selkeää. Tanko myös estää sulkurenkaan tarkoituksettoman irrottamisen varusteista, joten käyttäjä tietää että sulkurengas on varusteessa kiinni kun varustetta tarvitaan.

Captiv asemointitankoa suositellaan käytettäväksi esim. Petzl I’D ja Rig laskeutumislaitteiden sekä Absorbica ja Grillon liitosköysien kanssa, jotta valjaisiin liitettäessä niissä on aina oikean mallinen sulkurengas valmiina heti käyttöön ja se pysyy oikeassa asennossa. Erinomainen turvallisuutta lisäävä varuste myös elämyspuistoille ja muihin kohteisiin missä on sulkurenkaita käyttäviä vierailijoita.

Kiinnitys sulkurenkaaseen tehdään puolikiinteäksi kahdella toimitukseen kuuluvalla ristipääruuvilla. Paino 5 g. Materiaali: Muovia. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Toimitetaan 10 kpl retail piikkipakkauspussissa. Pussin sisältö: 10 kpl Captiv tankoja, 20 kpl kiinnitysruuveja yhdessä minigrip pussissa, 1kpl käyttöohjeita.

Yhteensopivat Petzl sulkurengasmallit, alkaen 2-2016:

M34A TL Am’D TriactLock

M34A TLN Am’D TriactLock musta

M34A SL Am’D ScrewLock

M34A SLN Am’D ScrewLock musta

M34A BL Am’D BallLock

M34A PL Am’D PinLock

M34AB PL Am’D PinLock

M34A RL Am’D TwistLock

M34A RLN Am’D TwistLock musta

P74 Rollclip taljapyöräkarabiini

P74 TL Rollclip TriactLock taljapyöräkarabiini

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.