Moussol-APS-LV 3×3

Pyydä tarjous

Ominaisuudet

Moussol-APS-LV nesteet ovat uusimmat Sthamer-tuoteperheen vaahtonesteet. Nesteet ovat alkoholin kestäviä AFFF-vaahtonesteitä. Niiden toiminta perustuu mm. polymeerikalvonmuodostajiin, AFFF-kalvon muodostajiin, stabilointiaineisiin ja jäätymättömiin yhdisteisiin, jotka ovat valmistettu uudistuvista raaka-aineista ja jotka ovat hyvin ekologisia. Vaahtonesteessä ei ole pinta-aktiivisia polymeerikomponentteja.

Moussol-APS-LV vaahtonesteissä on molempien; sekä polymeeri- että AFFF-kalvon muodostavan vaahtonesteen, ominaisuudet. Vaahtonesteissä ainesosina olevat fluorikomponentit edistävät vaahdon liikkuvuutta ei-polaaristen hiilivetyjen pinnalla.

Polaaristen aineiden pinnalle muodostuva polymeerikalvo estää tehokkaasti vaahdon tuhoutumisen. Muodostuva vaahto on vakaa, kaasutiivis ja estää hyvin liekkejä ja lämpösäteilyä.

  • sekoitussuhde 3%
  • pakkasenkestävyys: -15°C
  • pakkauskoot: 25 litraa / 200 litraa
  • käyttökohteet: kemikaali- ja öljyteollisuus, lentokentät, alukset, palokunnat, muoviteollisuus, kierrätyslaitokset
  • käyttö: vaahtoa tuhoavat polaariset ja ei-polaariset hiilivedyt, liottimet (amiinit, eetterit, esterit ja ketonit), kiinteät aineet (esim. muovi)

Huom! Matalaviskositeettisiä polymeerivaahtonesteitä voidaan käyttää ilman induktiota tehostavaa pumppua!

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.