Moussol-APS 3%, 3×3

Pyydä tarjous

Ominaisuudet

Moussol-APS 3% on alkoholin kestävä AFFF-vaahtoneste. Sen toiminta perustuu mm. pinta-aktiivisiin aineisiin, polymeerikalvonmuodostajiin, AFFF-kalvon muodostajiin, stabilointiaineisiin ja jäätymättömiin yhdisteisiin, jotka ovat valmistettu uudistuvista raaka-aineista ja jotka ovat hyvin ekologisia.

Moussol-APS 3% vaahtonesteessä on molempien; sekä polymeeri- että AFFF-kalvon muodostavan vaahtonesteen, ominaisuudet. Vaahtonesteessä ainesosina olevat fluorikomponentit edistävät vaahdon liikkuvuutta ei-polaaristen hiilivetyjen pinnalla.

Polaaristen aineiden pinnalle muodostuva polymeerikalvo estää tehokkaasti vaahdon tuhoutumisen. Muodostuva vaahto on vakaa, kaasutiivis ja estää hyvin liekkejä ja lämpösäteilyä.

Moussol-APS 3% vaahtonestettä voidaan käyttää haihtuvien nesteiden pinnalla estämään haihtumista ja täten hävikin muodostumista. Vaahtopatja estää syttyvien ja myrkyllisten kaasujen emissiota. Tällöin paloriskiä ja mahdollisia ympäristövaikutuksia voidaan vähentää merkittävästi.

  • sekoitussuhde: 3%
  • pakkasenkestävyys: -10°C/-15°C
  • käyttökohteet: kemikaali- ja öljyteollisuus, lentokentät, alukset, palokunnat, muoviteollisuus, kierrätyslaitokset
  • käyttö: vaahtoa tuhoavat polaariset ja ei-polaariset hiilivedyt, liottimet (amiinit, eetterit, esterit ja ketonit), kiinteät aineet (esim. muovi)
  • pakkauskoot: 25 litraa / 200 litraa

    Tarjouspyyntö

    Tarjous on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa otathan yhteyttä myyntiimme.