MOUSSOL®-APS LV 1/1 F-15 #6101

Alkoholinkestävä AFFF-vaahtoneste erityisesti B-palojen sammuttamiseen (polaariset ja ei-polaariset). Neste viskositeetiltään newtonialainen. Sekoitussuhde: 1%.

Hyväksytty: EN 1568 osat 3 ja 4, ICAO level B, IMO 1312.

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Moussol-APS-LV 1/1 on alkoholin kestävä AFFF-vaahtoneste. Sen toiminta perustuu mm. kalvonmuodostajiin, stabilointiaineisiin ja jäätymättömiin yhdisteisiin, jotka ovat valmistettu uudistuvista raaka-aineista. Vaahtonesteessä ei ole pinta-aktiivisia polymeerikomponentteja. Moussol-APS LV 1/1 vaahtonesteessä on molempien – sekä polymeeri- että AFFF-kalvon muodostavan vaahtonesteen – ominaisuudet. Vaahtonesteessä ainesosina olevat fluorikomponentit edistävät vaahdon liikkuvuutta ei-polaaristen hiilivetyjen pinnalla. Polaaristen aineiden pinnalle muodostuva polymeerikalvo estää tehokkaasti vaahdon tuhoutumisen. Muodostuva vaahto on vakaa, kaasutiivis ja estää hyvin liekkejä ja lämpösäteilyä. Moussol-APS-LV vaahtonesteissä on molempien; sekä polymeeri- että AFFF-kalvon muodostavan vaahtonesteen, ominaisuudet. Vaahtonesteissä ainesosina olevat fluorikomponentit edistävät vaahdon liikkuvuutta ei-polaaristen hiilivetyjen pinnalla. Muodostuva vaahto on vakaa, kaasutiivis ja estää hyvin liekkejä ja lämpösäteilyä.

Sekoitussuhde
1% raskasvaahto – ei-polaariset nesteet
1% raskasvaahto – polaariset nesteet
Soveltuu
raskasvaahto
Vaahtoluku
raskasvaahto 5-10
Pakkasenkestävyys
-15 °C
Käyttökohteet
kemian teollisuus, petrokemian teollisuus, ilmailu, merenkulku, muoviteollisuus, kierrätyslaitokset
Käyttö
polaariset ja ei-polaariset hiilivedyt (B-palot) ja liuottimet, muovit, kierrätysmateriaali

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.